
Αν θέλει κανείς μια εικόνα του τι είναι οι κλιματικοί πρόσφυγες που θα ξεπεράσουν σε μερικά χρόνια τους πρόσφυγες πολέμου, έχουμε πλέον μπροστά μας την εικόνα αυτή.
Όσο οι λίγοι προωθούν πολιτικές εκμετάλλευσης του πλανήτη μετατρέποντας ολόκληρες περιοχές (όπως η Μεσόγειος) σε αβίωτες ζώνες, οι πρόσφυγες δεν θα είναι πλέον κάποιοι «ξένοι», αλλά εμείς οι ίδιοι.
Στο μεταξύ πασίγνωστες κρατικές ΜΚΟ προωθουν εδώ και χρόνια τα συμφέροντα του λόμπι των αιολικών εργοστάσιων.
Στελέχη τους χαρακτηρίζουν τις ανεμογεννήτριες που θα μπουν στα όρια των Εθνικών Δρυμών “Φρουρούς της Φύσης”.
Για οποιους λιγους δεν το εχουν καταλαβει ακομα, ξεκινησε η ιδιωτικοποιηση των δασων με προσχημα την “προστασια” τους.
Via Μίλτος Ζέρβας
©ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΖΩΩΝ
Βοηθήστε μας για να συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε το etetrapodotypia.gr και για να προβούμε σε όσες νομικές ενέργειες απαιτούνται για την αλλαγή του νόμου σε κακούργημα και την διεκπεραίωση των project μας.
Περισσότερα άρθρα
Φαντάζεσαι να είχε ζητήσει αποζημίωση ο πλανήτης, για όλα όσα μας έχει δανείσει και αποδείχτηκε ότι δεν καταφέραμε να τον ξεπληρώσουμε; Θα είχε σωθεί!
Η γάτα σας μπορεί να σας προειδοποιήσει για τον σεισμό, αρκεί να προσέξετε τι πρόκειται να κάνει
Τα σκυλιά δεν είναι μόνο πιστοί σύντροφοι! Διαθέτουν και μια εξαιρετική ευαισθησία, για να αντιληφθούν την ανθρώπινη ψυχή!