29 Μαρτίου, 2024
Κακοποίηση ζώων και ακτιβισμός - Η αδέσμευτη φωνή των τετράποδων
Η ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΖΩΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ
Ανάγνωση σε: < 1 λεπτό
621 Views

Εχουμε επισημάνει πολλές φορες ότι εάν κάθε δημος προβεί σε μια τέτοια κίνηση, τοποθέτησης ταιστρων, δυστυχώς θα εμφανιστούν τα αληθινα διποδα ζωντανά και δεν θα αφήσουν τίποτα όρθιο. Δυστυχώς βγήκαμε και πάλι αληθινοί.

Οι ταιστρες χρειάζονται επιτήρηση, όχι απλώς για καταστροφές, αλλά και για ρήψη δηλητηριων από κακοψυχους, όπως συμβαίνει και σε πολλές άλλες περιοχές, όπως στους Θρακομακεδόνες, όπως δείχνει η φωτογραφία.

Θα μπορούσαν βέβαια υπό άλλες συνθήκες να μπουν μερικές κάμερες ασφαλείας, ώστε να διαφυλαχθεί η ασφάλεια των ζώων από καλοθελητές που ρίχνουν φόλες.

Έτσι, αν πιανοταν κάποιος που έκανε το οτιδήποτε στις ταιστρες, με το πρόστιμο που θα πλήρωνε, κάποια στιγμή θα γινόταν απόσβεση του κόστους για τις κάμερες, πράγμα ανέφικτο για τη χώρα μας.

Όσο η κακοποίηση ζώου θεωρείται πλημμέλημα και όχι κακούργημα, αυτά θα συμβαίνουν και θα κυκλοφορούν ελεύθερα τα αποβράσματα της κοινωνίας.

 

 

ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΖΩΩΝ

Επικοινωνιακό σωου οι ταιστρες που έβαλαν οι δήμοι για τα αδέσποτα εν' μέσω κρισης…Εχουμε επισημάνει πολλές φορες…

Gepostet von ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΑ am Donnerstag, 14. Mai 2020

 

 

 

Please follow and like us:
error2
fb-share-icon20
Tweet 20
fb-share-icon20

Βοηθήστε μας για να συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε το etetrapodotypia.gr και για να προβούμε σε όσες νομικές ενέργειες απαιτούνται για την αλλαγή του νόμου σε κακούργημα και την διεκπεραίωση των project μας.

Μην ξεχάσετε να διαβάσετε

error

Η κακοποιηση ζωου δεν ειναι πλημμελημα. Ειναι κακουργημα! Παρακαλουμε υπογραψτε το ψηφισμα και διαδωστε το μηνυμα! Αnimal abuse is not a misdemeanor. It is a felony! Please sign the petition and spread the message!