11 Φεβρουαρίου, 2023

Ευχές για μακροημέρευση, υγεία και ένα καλύτερο αύριο σε όσους εορτάζουν, ιδιαίτερα στους πληγέντες και όσους κινδυνεύουν, συναθρωπους μας και ζωάκια

Κακοποίηση ζώων και ακτιβισμός - Η αδέσμευτη φωνή των τετράποδων
Ανάγνωση σε: < 1 λεπτό
48 Views

Οι ακτιβιστες του κινηματος δεν εορταζουν.

Θα γιορτάσουμε, αν και όταν τα αγαπημένα μας πρόσωπα, τα ζωάκια μας, όλα όσα είναι απαραίτητα για την ασφάλεια, την υγεία και την ευτυχία τους είναι προστατευμένα και ασφαλή.

Μέχρι τότε, βρισκόμαστε σε παγκόσμιο πόλεμο για την επιβίωση της βιόσφαιρας και κάθε έμβιου όντος που εξαρτάται από αυτήν.

Κουράγιο και καλή δύναμη στον κοινό αγώνα, ενάντια στην άγνοια, την αδράνεια, την απάθεια, την απληστία, την άρνηση, την διχόνοια και τα ψέματα.

Με Αγάπη, ενσυναίσθηση και συμπαράσταση σε Όλα τα Παιδιά της Γης…

©ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΖΩΩΝ

Please follow and like us:
error3
fb-share-icon20
Tweet 20
fb-share-icon20

Βοηθήστε μας για να συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε το etetrapodotypia.gr και για να προβούμε σε όσες νομικές ενέργειες απαιτούνται για την αλλαγή του νόμου σε κακούργημα και την διεκπεραίωση των project μας.

Μην ξεχάσετε να διαβάσετε

error

Η κακοποιηση ζωου δεν ειναι πλημμελημα. Ειναι κακουργημα! Παρακαλουμε υπογραψτε το ψηφισμα και διαδωστε το μηνυμα! Αnimal abuse is not a misdemeanor. It is a felony! Please sign the petition and spread the message!