18 Απριλίου, 2024
Κακοποίηση ζώων και ακτιβισμός - Η αδέσμευτη φωνή των τετράποδων
Η ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΖΩΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ
Ανάγνωση σε: < 1 λεπτό
562 Views

Το ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΖΩΩΝ θρηνει και πενθει για μια τεραστια απωλεια. Εφυγε απο τη ζωη το τετραποδο κοριτσι μας, η Ηρα.

Την βρηκαν ενα πρωι πριν 15 χρονια στην σιδερενια γεφυρουλα κοντα στο σταθμο του Ν. Ηρακλειου φιλοζωες εθελοντριες να τρεμει απο την πεινα…. Εφαγε, εβαλε αμπουλα …ηπιε νερακι και εξαφανιστηκε …. Μαυρουλα και κοκκαλιασμενη…

Μια εβδομαδα μετα ο Λακης, ιστορικο σκυλι της πλατειας, μας τη εφερε καμαρωτος καμαρωτος… Η Ηρα ηταν σε οιστρο… Την πηραμε, στειρωθηκε, εμβολιαστηκε, φιλοξενηθηκε πολλα κρυα και βροχερα βραδυα στον κτηνιατρο… Φιλικη με ολους… Αγαπητη… Ενας αγγελος…

Τελικα υιοθετηθηκε απο τη μαμα της και Προεδρο του Κινηματος και εζησε μαζι μας ευτυχισμενη με απεραντη λατρεια, περιποιηση και περιθαλψη μεχρι την τελευταια της πνοη.

Οπως γραφει η ιδια συντετριμενη στο προσωπικο της προφιλ στο Facebook:

“Θα μας λειψεις μωρο μου, κατσικακι μου, μαυρη γαζελα μου, σουρτουκιτσα μου. Πετα ελευθερη στις πλατειες του παραδεισου , μαζι με τα αλλα φιλαρακια σου. Την Λίζα, τον Μήτσο, τον Τζιμη, την Κανέλα, την Κανελιτσα, την Πινέζα, τον Μπουμπυ, την Αλεπού, την Μπελλα, τον Λακυ. Να δώσεις τους αγωνιστικούς χαιρετισμούς στο σύντροφο Κανελο και στο σύντροφο Λουκάνικο. Να μου φιλησεις τη μαμα μου που σε υπεραγαπουσε και την Άλμα !!! Μέχρι να συναντηθούμε ξανά κάποτε, να σε αγκαλιάσω και να τρέχεις σαν κουτάβι. Μέχρι τότε, ένα απέραντο κενό θα κυριεύει την ψυχή και την ζωή μου. Θα ζεις για πάντα μέσα στην καρδιά μου και δεν θα σε ξεχάσω ποτέ”.

©ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΖΩΩΝ

Please follow and like us:
error2
fb-share-icon20
Tweet 20
fb-share-icon20

Βοηθήστε μας για να συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε το etetrapodotypia.gr και για να προβούμε σε όσες νομικές ενέργειες απαιτούνται για την αλλαγή του νόμου σε κακούργημα και την διεκπεραίωση των project μας.

Μην ξεχάσετε να διαβάσετε

error

Η κακοποιηση ζωου δεν ειναι πλημμελημα. Ειναι κακουργημα! Παρακαλουμε υπογραψτε το ψηφισμα και διαδωστε το μηνυμα! Αnimal abuse is not a misdemeanor. It is a felony! Please sign the petition and spread the message!