25 Απριλίου, 2024

Εχθροζωικο Νομοσχεδιο-εκτρωμα βρίσκεται προ των πυλών της Βουλής εν’ μέσω κρίσης και ιού…

Κακοποίηση ζώων και ακτιβισμός - Η αδέσμευτη φωνή των τετράποδων
Η ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΖΩΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ
Ανάγνωση σε: 2 λεπτά
1.292 Views

Άντε, με το καλό και ετήσιο τέλος ιδιοκτησίας κατοικίδιου ζώου… Υποχρεωτική εισφορά σε φιλοζωικές ΜΚΟ… Υποχρεωτική ασφάλιση ζώου… Και ότι άλλο σκαρφιστουν, για να μας αρμεξουν κι άλλο… Και τα ταμεία ζωοφιλίας των Δήμων, να γίνουν προσωπικός κουμπαράς του κάθε καιροσκοπου.

Τώρα θα δείτε πως θα αυξηθούν τα αδέσποτα. Δυστυχώς όλα γίνονται για εισπρακτικους λόγους.

Εδώ δεν έχουμε λεφτά για φάρμακα, καινουργια κολπα μας ετοιμάζουν!

Αναμένουμε και πάλι θολά και στρεβλα σημεία στο τρομονομοσχεδιο, που φέρνει ξανά στην επιφάνεια η κυβέρνηση, μεσω κρίσης και ιού.

Το έκτρωμα που θα παρουσιαστεί, δεν θα είναι φυσικά προς το βέλτιστο, αλλά προς το χείρον.

Ένα νομοσχεδιο θελει δουλειά και έρευνα και πρωτίστως την συμβολή ατόμων με γνώσεις και εμπειρία επί του θέματος και πραγματική αγάπη για τα ζώα, χωρίς κανένα συμφέρον. Οι προχειροδουλειες από επικίνδυνους και ακαταλληλους νομοθέτες ας λείπουν, ιδίως όταν αφορούν αθώες ψυχές.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι είναι πολλά τα χρήματα που διαχειρίζονται οι διαφοροι μεγαλοφορεις… Πολλές φωνές, πολλά τα λεφτά του Αζορ και της Ριρης.

Οι Δήμοι που επι δεκαετίες καταχρωνται τα ευρωπαϊκά κονδύλια για στειρώσεις, εμβολιασμούς και χώρους προστασίας-φιλοξενίας των αδέσποτων, τους βολεύει αυτή η ανεξέλεγκτη κατάσταση, για να παίρνουν περισσότερα ευρώ και να κάνουν διορισμούς. Ειδικά στην κρισιμη περιοδο που διανύουμε, γινονται τα χειρότερα αίσχη.

Όλα αυτα, με τις ευλογίες της Ε.Ε., βάση νέου ζωομνημονιου, για μια Ελλαδα χωρίς αδέσποτα.

Ο στόχος τους δεν ειναι μόνο η μείωση του πληθυσμού των διποδων, αλλά και των τετράποδων, με όσο το δυνατόν πιο ταχείς ρυθμούς. Καθαρή γενοκτονία δηλαδή…

…Και επειδή τα ζώα είναι οι καλύτεροι φίλοι του ανθρώπου, αναμένουμε και το αντίστοιχο νομοσχέδιο για τους πολιτικούς, που την ώρα που όλη η χώρα εχει βυθιστει στο πένθος, στη φτώχεια και την εξαθλίωση, αυτοί είναι σε άλλον πλανήτη και γουστάρουν τις φολες και τις ευθανασίες πασας μορφής να τις εφαρμόζουν σε όλους εμάς.

Τα ζώα είναι αμολυντα. Κάτω τα βρωμοχερα σας απο τα ιερά αυτά πλάσματα. Παραδειγματιστειτε απο τα ατόφια συναισθήματα τους και μετατρέψτε την κακοποίηση τους σε κακούργημα, αν έστω και μερικοί από εσάς έχουν λίγη ντροπή και τσίπα και μπορούν να σηκώσουν το ανάστημά τους, εμποδίζοντας αυτή την εγκληματική κτηνωδία που δεν έχει τελειωμό.

ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΚINΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΖΩΩΝ

 

https://www.facebook.com/panhellenicmovementforanimals/posts/3498186296874853

Please follow and like us:
error2
fb-share-icon20
Tweet 20
fb-share-icon20

Βοηθήστε μας για να συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε το etetrapodotypia.gr και για να προβούμε σε όσες νομικές ενέργειες απαιτούνται για την αλλαγή του νόμου σε κακούργημα και την διεκπεραίωση των project μας.

Μην ξεχάσετε να διαβάσετε

error

Η κακοποιηση ζωου δεν ειναι πλημμελημα. Ειναι κακουργημα! Παρακαλουμε υπογραψτε το ψηφισμα και διαδωστε το μηνυμα! Αnimal abuse is not a misdemeanor. It is a felony! Please sign the petition and spread the message!