22 Απριλίου, 2024

Η ανοησία είναι γένους ανθρωπινου! Το Σύστημα θελει να μας κρατά σε φόβο και απειλή, ακομα και μεσω των ζωων, κατοικιδιων και αδεσποτων ζωων συντροφιας

Κακοποίηση ζώων και ακτιβισμός - Η αδέσμευτη φωνή των τετράποδων
Η ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΖΩΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ
Ανάγνωση σε: < 1 λεπτό
416 Views
Συστημικα ΜΜΕ, πρωτα και καλυτερα στο να σπερνουν τον τρομο και τον πανικο σε φιλοζωους και μη, με βαρυγδουπους τιτλους του στυλ: “Κατοικιδια και ζωα εκτροφης, μπορουν να γινουν “δεξαμενες” του Κορωναιου.
Η δολιότητα και η κακία, ξεπερνά την ανοησία…
Εδώ υπάρχει πρόγραμμα αποξένωσης του ανθρώπου από τον συνάνθρωπο και τη Φύση… Εξ’ άλλου κι αυτή τη Φύση την καίμε, την ξεπουλάμε (πχ το νομοσχέδιο που καταργεί τα προγράμματα προστασίας του φυσικού περιβάλλοντος) και πόσα άλλα.
Ευτυχώς που μας “αγάπησαν” αυτή την εποχή και μας νοιάζονται…
Αφού είναι γνωστό πως δεν μεταδίδουν τα ζώα τον ιό, πως μπορεί να έχουν ως στέλεχος την “οικογένεια αυτή” των ιών, (κάτι που συμβαίνει και σε ανθρώπους εδώ και δεκαετίες)???
Κάπως πρέπει το Σύστημα να μας κρατά σε φόβο, απειλή. Τώρα σκέφθηκε να μας υποβάλει και τον “πιθανό” φόβο για τα κατοικίδιά μας.
Σε αποστάσεις από τον συνάνθρωπο, από τα ζώα συντροφιάς, σε μία οθόνη μόνο προπαγάνδας, αποστειρωμένων ψυχών και με το “στόμα κλειστό” αλληγορικά και πραγματικά…
Ας αναλογιστούμε λοιπόν, ποιοι κερδίζουν από
την νέα κρίση που βιώνουμε… Και ας απολαύσουμε τη ζωή που μας προτείνουν!
Ένα καρναβάλι με μάσκες…κάτι κρύβει πάντα…
Παρακμή και πλήρως αποδεκτή από πολλούς… Τέλος εποχής, αλλά πολυ φοβομαστε πως δεν θα ζήσουμε αρκετά να δούμε την επόμενη, να πάρουμε μία ανάσα ανακούφισης… Πιάσαμε πάτο, και έχει ακόμη κι άλλο να κατέβουμε…
ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΖΩΩΝ
Please follow and like us:
error2
fb-share-icon20
Tweet 20
fb-share-icon20

Βοηθήστε μας για να συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε το etetrapodotypia.gr και για να προβούμε σε όσες νομικές ενέργειες απαιτούνται για την αλλαγή του νόμου σε κακούργημα και την διεκπεραίωση των project μας.

Μην ξεχάσετε να διαβάσετε

error

Η κακοποιηση ζωου δεν ειναι πλημμελημα. Ειναι κακουργημα! Παρακαλουμε υπογραψτε το ψηφισμα και διαδωστε το μηνυμα! Αnimal abuse is not a misdemeanor. It is a felony! Please sign the petition and spread the message!