27 Ιουλίου, 2024
Η ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΖΩΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ
Ανάγνωση σε: < 1 λεπτό
128 Views

Επιπλέον, θεωρούν ότι η Αθήνα θα ξεπεράσει τις θερμοκρασίες του φονικότερου καύσωνα που είχε συμβεί το 1987 ακόμα και σε διάρκεια.

Όσο για τον καύσωνα, παρότι υπάρχουν ενδείξεις ότι από την Παρασκευή θα αρχίσει η σταδιακή πτώση των θερμοκρασιών, τα μακροπρόθεσμα δεν δείχνουν πλήρη απομάκρυνση των 40αριων από τη χώρα.

Αντιθέτως τα μέχρι στιγμής δεδομένα μιλούν για έναν Αύγουστο που θα μας έχει μια στο καρφί και μια στο πέταλο, με διακυμάνσεις στις θερμοκρασίες, αλλά και με την επικράτηση ενός νέου καύσωνα από τις 9 του μήνα ύστερα από το πρόσκαιρο διάλειμμα, που όμως δεν θα έχει καμία σχέση με αυτόν που μας ταλαιπωρεί και θα μας ταλαιπωρήσει ιδιαίτερα αυτήν την εβδομάδα.

Με λίγα λόγια οι θερμοκρασίες δεν φαίνονται να πέφτουν εύκολα κάτω από τους 36 βαθμούς κελσίου, αλλά και τα 40αρια να δηλώνουν την παρουσία τους κατά διαστήματα.

Αν επιβεβαιωθούν τα μακροπρόθεσμα, τότε θα μιλάμε για έναν ιδιαίτερα θερμό Αύγουστο με τα μελτέμια να προσπαθούν να ισορροπήσουν την κατάσταση και με τις θερμές αέριες μάζες να προσπαθούν να κυριαρχήσουν έναντι αυτών.

Στην ανάλυση που πρόκειται να δημοσιευθεί ως άρθρο μέχρι το απόγευμα, θα δούμε ότι μάλλον ο Αύγουστος θα παίξει με τα νεύρα μας και τις αντοχές μας.

Πάντως ας ελπίσουμε ότι στο δεύτερο δεκαπενθήμερό του θα μας δώσει τις ανάσες δροσιάς που μας χρωστάει, καθώς τα στοιχεία δείχνουν ότι θα επιβληθούν έστω και καθυστερημένα τα μελτέμια…
Ίσως όμως και τα πολύ ισχυρά φαινόμενα…

ΠΡΟΣΟΧΗ ΛΟΙΠΟΝ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ!!!! ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΤΟΥΣ ΤΕΤΡΑΠΟΔΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΜΑΣ!!!

Από την ομάδα της Meteo24news.gr!

©ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΖΩΩΝ

Please follow and like us:
error2
fb-share-icon20
Tweet 20
fb-share-icon20

Βοηθήστε μας για να συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε το etetrapodotypia.gr και για να προβούμε σε όσες νομικές ενέργειες απαιτούνται για την αλλαγή του νόμου σε κακούργημα και την διεκπεραίωση των project μας.

Μην ξεχάσετε να διαβάσετε

error

Η κακοποιηση ζωου δεν ειναι πλημμελημα. Ειναι κακουργημα! Παρακαλουμε υπογραψτε το ψηφισμα και διαδωστε το μηνυμα! Αnimal abuse is not a misdemeanor. It is a felony! Please sign the petition and spread the message!