27 Απριλίου, 2024

Η ευθανασία των αδέσποτων ζώων του δρόμου που έχει σχεδιαστει νομοθετικά από την Ε.Ε., αφορά και σε υγιή σκυλάκια και γατάκια που θεωρούνται ”ενοχλητικά”

Κακοποίηση ζώων και ακτιβισμός - Η αδέσμευτη φωνή των τετράποδων
Η ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΖΩΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ
Ανάγνωση σε: 2 λεπτά
439 Views

Δηλαδή υπάρχει νομική κάλυψη για να εξοντωθούν εκατομμύρια ζώα με το ”έτσι θέλω”!

Καταφυγια θανατου τα δημοτικα καταφυγια του τρομου.

Ποιος είναι ο ρόλος των μουφα ζωα-φιλικων ΜΚΟ? :

Κατηγορούν ως ανεύθυνους όσους δεν βάζουν τσιπακι ή δεν στειρώνουν τα κατοικίδια τους μέσω fb, αλλά παράλληλα κάνουν ευθανασιες σε αδέσποτα που βαφτίζονται επιθετικά από τα τσιράκια των δημων δημιων, με μουφα καταγγελίες, χωρίς επίσημη απόφαση 5μελων επιτροπων , αυθαίρετα και παράνομα, πατώντας επάνω στον εχθροζωικο νόμο με γραμμή της Ε. Ε., για να τα ξεμπερδεψουν μια ώρα αρχιτερα , ή αφήνουν αδέσποτα που εχουν χτυπήσει ή έχουν κάποια αρρώστια να πεθάνουν μέσα στα κλουβιά. Γιατί κατά τ’ άλλα τα λατρεύουν τα ζώα. Τα συμπεράσματα δικά σας.

Εκτος απο το προγραμμα υποχρεωτικων στειρωσεων, τσιπαρισματος, υιοθεσιων κλπ κλπ τι γινονται τα αδεσποτα αν μεινουν στα αζητητα μεσα στα καταφυγια του θανατου, εντος και εκτος Ελλαδας?

Υπαρχουν στοιχεια τα οποια λενε οτι στα περισσοτερα απο αυτα γινεται ευθανασια μεσα σε 15 ημερες και οχι υιοθεσια οπως ισχυριζονται.

Ολα αυτα στα πλαισια μιας κατα τ’ αλλα πολιτισμενης Ευρωπης και για μια Ελλαδα χωρις αδεσποτα που πρεπει να ακολουθησει την γραμμη και το μοτιβο της Ε.Ε., βαση εντολης και ζωομνημονιου.

Εσείς που οδηγείτε παράνομα στο θάνατο τα δήθεν επιθετικά αδέσποτα, τι σόι τερατομορφα όντα είστε? Κάντε ευθανασία στον κ@λο σας.

Θερμή παράκληση:

Εμποδίστε, σταματήστε τους κρατικούς πληρωμένους δολοφόνους τους που φορούν τη μάσκα της φιλοζωιας, με κάθε τρόπο και μέσο. Εχουν ρητες εντολες να τα στείλουν αδιαβαστα στα θυμαρακια.

Οι προθέσεις των περισσότερων φιλοζωων που εθεσαν υποψηφιοτητα για τις δημοτικές εκλογές δεν ηταν αγνές.

Σε κάθε δημιο -δημο παίζονται τεράστια παιχνίδια σε βάρος των ζωων και είναι πολλά τα οφέλη των διποδων που διεκδικούν συγκεκριμένες θέσεις.

Η κατάσταση είναι κάτι περισσότερο από τραγική. Εμπλεκόμενα είναι και συστημικα ΜΜΕ που εχουν πάρει τη μορφή εταιρειών η ΜΚΟ, που μιζαρονται προδίδοντας τα ζώα.

Στις “πολιτισμενες” χωρες οπως οι ΗΠΑ, σε ολη την Ε.Ε. και στα Βαλκανια, γινεται ευθανασια σε σκυλια που δεν υιοθετουνται, μεσα σε 15 ημερες μεσα στα killing shelters, ισχυριζονται οι δημοι δημιοι της χωρας μας, οπως και πολλοι πολιτικοι.

Τετοιοι μας αξιζουν. Ελα που δεν βρισκεται κανεις ομως να κανει ευθανασια σ ‘αυτους.

Η δημοσια υγεια κινδυνευει απο εσας, τις πραξεις σας και την εξαθλιωση των ανθρωπων, της παιδειας, της υγειας, της οικονομιας.

Ξυπνηστε, εμεις δεν κοιμομαστε. Αξεστοι… Απολιτιστοι… Αμορφωτοι μας κυβερνουν, απο ακρη σε ακρη…

Φτυστε τα αρπακτικά κάτω από το πεζοδρόμιο για τις ανήθικες και εγκληματικές τους ενέργειες. Είναι θέμα χρόνου να βιώσουμε το ολοκαυτωμα αθώων τετραποδων πλασμάτων στο μέγιστο και χείριστο βαθμό, εαν τελικα τολμησουν να περασουν το οργουελικο νομοσχεδιο-τερατουργημα.

Θα κανουμε οτι περναει απο το χερι μας για να κριθει αντισυνταγματικο, οπως και ολα τα προηγουμενα που εχουν ψηφιστει απο μνημονιακες κυβερνησεις που υπακουν στις εντολες των μεγαλων τους αφεντικων.

©ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΖΩΩΝ

Please follow and like us:
error2
fb-share-icon20
Tweet 20
fb-share-icon20

Βοηθήστε μας για να συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε το etetrapodotypia.gr και για να προβούμε σε όσες νομικές ενέργειες απαιτούνται για την αλλαγή του νόμου σε κακούργημα και την διεκπεραίωση των project μας.

Μην ξεχάσετε να διαβάσετε

error

Η κακοποιηση ζωου δεν ειναι πλημμελημα. Ειναι κακουργημα! Παρακαλουμε υπογραψτε το ψηφισμα και διαδωστε το μηνυμα! Αnimal abuse is not a misdemeanor. It is a felony! Please sign the petition and spread the message!