22 Απριλίου, 2024
Κακοποίηση ζώων και ακτιβισμός - Η αδέσμευτη φωνή των τετράποδων
Η ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΖΩΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ
Ανάγνωση σε: 2 λεπτά
1.233 Views

Διαφωνουμε παντελως οτι η Ελλαδα κατεχει την πρωτη θεση στις κακοποιησεις…

Γιατι κακοποιησεις γινονται ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ απο οτι στη χωρα μας.

Αρκει μια ματια στο διαδικτυο και θα πειστουν πολλοι οτι στην Ελλαδα μεν γινονται κακοποιησεις, αλλα οχι οτι εχουμε και τα πρωτεια.

Αναρωτιομαστε γιατι ουδεποτε εχει γινει επισημη καταγραφη αδεσποτων ζωων και απλα εικαζουμε εναν αριθμο της ταξεως των 3.000.000 και τελικα δεν ξερουμε ποσα ειναι.

Αναρωτιομαστε για πολλοστη φορα γιατι τα αρμοδια υπουργεια, οι δημιοι και οι ΜΚΟ δεν ανταποκρινονται στο αιτημα του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ να δωσουν επισημα την ιχνηλασιμοτητα των αδεσποτων ζωων στην Ελλαδα και στο εξωτερικο.

Καλο θα ηταν λοιπον να γινει μια καταγραφη, να ξερουμε τι μας γινεται.

Αν δεν μπορουν να λειτουργουν οι νομοι ετσι οπως πρεπει, απο εκει και περα μην μας κακοφαινεται αν ακουγεται η φραση:

“Θα παρουμε το νομο στα χερια μας”.

Γιατι με ποιον αλλο τροπο μπορει κανεις να ανταπεξελθει σε μια δυσκολη περιπτωση, οταν ειναι οργισμενος και απογοητευμενος απο την ολη κατασταση?

Να παψει η γνωστη καραμελα, το οτι υπαρχουν νομοι και να αναλαβει ο νομος.

Γιατι τις περισσοτερες φορες δεν γινεται ετσι, σε ενα κρατος διατρητο και αναλγητο, ουτε και το συστημα να λειτουργει ετσι οπως εξυπηρετειται, χωρις να εξυπηρετουνται οι πολιτες, αλλα αντιθετα να εξυπηρετουνται αλλου ειδους συμφεροντα.

Καλουμε την κυβερνηση, το υπουργειο δικαιοσυνης και τους φορεις να αναλαβουν τις ευθυνες τους και να πιεσουν ωστε ο νομος περι κακοποιησης ζωου να λειτουργει ως κακουργημα και να εφαρμοζεται, καθως αποτελει παγιο αιτημα του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ και απανταχου των φιλοζωων στη χωρα μας.

ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΚΟΠΟΙΕΙ ΖΩΟ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΙΚΑΝΟΣ ΝΑ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΕΙ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟΥ ΤΟ ΠΑΙΔΙ!

Η ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΞΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΤΟΧΟ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΕΜΒΙΟ!

ΔΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΤΗ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΟΙΝΗ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΦΥΛΑΚΙΣΗ ΧΩΡΙΣ ΑΝΑΣΤΟΛΗ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΦΩΣ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΗ ΝΑ ΑΝΑΖΗΤΑ ΤΟΥΣ ΚΑΚΟΠΟΙΗΤΕΣ ΕΝΟΧΟΥΣ, ΒΑΣΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΩΝ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΩΝ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗΣ ΖΩΩΝ!

ΙΣΩΣ ΕΤΣΙ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΑΓΑΘΟ, ΕΙΝΑΙ Η ΖΩΗ, ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΠΛΑΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΓΗΣ!

©ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΖΩΩΝ

©ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΑ

Please follow and like us:
error2
fb-share-icon20
Tweet 20
fb-share-icon20

Βοηθήστε μας για να συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε το etetrapodotypia.gr και για να προβούμε σε όσες νομικές ενέργειες απαιτούνται για την αλλαγή του νόμου σε κακούργημα και την διεκπεραίωση των project μας.

Μην ξεχάσετε να διαβάσετε

error

Η κακοποιηση ζωου δεν ειναι πλημμελημα. Ειναι κακουργημα! Παρακαλουμε υπογραψτε το ψηφισμα και διαδωστε το μηνυμα! Αnimal abuse is not a misdemeanor. It is a felony! Please sign the petition and spread the message!