11 Μαΐου, 2025
Κακοποίηση ζώων και ακτιβισμός - Η αδέσμευτη φωνή των τετράποδων
Η ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΖΩΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ
Ανάγνωση σε: < 1 λεπτό

Στις μαμάδες που ξυπνάνε με γούνινες, κουνιστές ουρές και απαλά γουργουρητα!

Που σχεδιάζουν τις μέρες τους γύρω από ταΐσματα και τις επισκέψεις στους κτηνίατρους και των οποίων οι καρδιές λιώνουν στη θέα ενός νυσταγμένου κατοικιδίου, κουλουριασμένου στην αγκαλιά τους!

Η αγάπη σου είναι αληθινή.

Η φροντίδα σου είναι σημαντική.

…Και ο δεσμός που μοιράζεσαι με την τριχωτή οικογένειά σου;

Απολύτως ανεκτίμητος!

Αλλά και στις μαμάδες που κουβαλούν και μια ήσυχη ελπίδα -εκείνες που λατρεύουν τα κατοικίδιά τους βαθιά αλλά λαχταρούν ένα δικό τους παιδί – σας βλέπουμε.

Τιμούμε την αγάπη που δινετε στα γούνινα μωρά σας, ενώ κρατάμε χώρο για τα όνειρα, που εξακολουθούν να μεγαλώνουν στην καρδιά σας!

Είσαι μητέρα με κάθε τρόπο που έχει σημασία!

Σήμερα και κάθε μέρα, γιορτάζουμε όλους τους τρόπους με τους οποίους αναθρέφεις – είτε πρόκειται για τρίψιμο στην κοιλιά, αγκαλίτσες πριν τον ύπνο, ή την ακλόνητη αγάπη που ήδη αποθηκεύεις για το μέλλον.

Χρόνια πολλά σε κάθε είδος μαμάς!

Γούνινων μωρων, μελλοντικων μωρων, με όλη την αγάπη ενδιάμεσα!

Σε βλέπουν, σε λατρεύουν και είσαι καταπληκτική!

Αφιερωμένο σε όλες τις μαμάδες κάθε είδους!

©️ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΖΩΩΝ

Please follow and like us:
error2
fb-share-icon20
Tweet 20
fb-share-icon20

Βοηθήστε μας για να συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε το etetrapodotypia.gr και για να προβούμε σε όσες νομικές ενέργειες απαιτούνται για την αλλαγή του νόμου σε κακούργημα και την διεκπεραίωση των project μας.

Μην ξεχάσετε να διαβάσετε

error

Η κακοποιηση ζωου δεν ειναι πλημμελημα. Ειναι κακουργημα! Παρακαλουμε υπογραψτε το ψηφισμα και διαδωστε το μηνυμα! Αnimal abuse is not a misdemeanor. It is a felony! Please sign the petition and spread the message!