29 Μαρτίου, 2024

Η τελευταια ημερα

Κακοποίηση ζώων και ακτιβισμός - Η αδέσμευτη φωνή των τετράποδων
Η ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΖΩΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ
Ανάγνωση σε: 2 λεπτά
441 Views

Δεν έχω όνομα. Δεν είχα παρά μονο τη ζωή μου.

Μου δόθηκε κάποτε, αλλά σε αυτήν τη χώρα δεν αγαπηθηκα ποτέ.

Μια μέρα με συνελαβε ο κρατικος μπογιας, που ονομαζεται “Αστυνομια Ζωων”. Στην Ελλαδα υπαρχει ανεπισημα και οι κρατικες ΜΚΟ επιθυμουν διακαως να γινει και επισημος ο θεσμος, οπως και στην Κυπρο.

Το ταξίδι μου τελείωσε σε αυτό το κρύο και σκοτεινό μέρος. Αυτό με τρομάζει… Πολλα αδερφια μου είχαν αυτούς τους φόβους και πολλα πέθαναν απο μια ενεση ευθανασιας στη φλεβα τους, που τους βυθισε ο κρατικος δημιος.

Ήξερα ενστικτωδώς … Απλώς δεν ήξερα πότε θα συνέβαινε …

Σίγουρα είχα την ελπίδα ότι θα έβγαινα τελικά από αυτό το μέρος και ονειρευόμουν ότι θα με αγαπούσαν όπως είμαι.

Ένα σκυλί στο δρόμο…

Το πρωί μου έφερε φαγητό και πόσιμο νερό, τον ευχαρίστησα που δεν ειχα φαει τίποτα για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Ξαπλώνω στη γωνία μου όλη μέρα, βλέποντας τα σύννεφα στο παράθυρο. Πόσο όμορφα είναι και έτσι μπορώ να συνεχίσω να σκέφτομαι, πολύ μακριά από εδώ.

Το βράδυ ήρθε αυτός ο άντρας που πάντα φαινόταν τόσο άσχημος… Είχε παγερα μάτια και με πήρε.

Την τελευταία φορά που κοίταξα γύρω, ειδα σε άλλα μάτια, τον πόνο τους και έκλαψα, για τελευταία φορά.

Δεν έχω κάνει ποτέ κάτι λάθος και δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να πεθάνω.

Ίσως από εδώ το ουράνιο τόξο θα είναι εξίσου όμορφο και τότε μπορώ να είμαι ευτυχισμένος.

ΧΩΡΙΣ ΟΝΟΜΑ

Πέθανε σε ένα από τα “καταφύγια” του θανάτου.

Επειδή τα διποδα οντα νομιζουμε οτι ειμαστε πάνω από τα ζώα. Διότι τα καταδικάζουμε σε θανατο με ευθανασια και αφαιρούμε τα ΙΣΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ που τους έχουν δοθει!

Οι ευθανασίες στις ΗΠΑ γίνονται νομιμότατα απο το κράτος, αν δεν υιοθετηθεί μέσα σε λίγες μέρες το ζώο.

Εκατομμύρια ζώα. Σε πολλά καταφύγια του θανατου (Killing Shelters). Απο την νεοναζιστικη κρατικη οργανωση PETA και τα παραρτηματα της ανα το κοσμο, συμπεριλαμβανομενης και της χωρας μας.

Την ίδια ώρα που το παρανομο εμπόριο ζώων που αποφέρει ΔΙΣ δολλάρια ”παράγει” καθημερινα επισης εκατομμύρια ζώα.

Αναλώσιμο προιόν λοιπόν. Παράγεται καινούργιο, πετιέται το παλιό. Αρα η λύση δεν είναι ούτε ο θάνατος, ούτε η εκμετάλλευση. Η λύση είναι να σταματήσουν τα ζώα να είναι αντικείμενα κερδοφορίας.

Ολα ξεκινουν και τελειωνουν στην Ε.Ε. Η χωρα μας απλα εφαρμοζει ζωομνημονια-ντιρεκτιβες που της εχουν επιβαλλει με σκοπο την μειωση του πληθυσμου των αδεσποτων με φολες και ευθανασιες, με εντολη απο εξωθεν και πολυ προθυμους εσωθεν να την εκτελουν.

Χρονια τωρα κραταει αυτη η κολωνια και οσο παει η κατασταση θα χειροτερευει, οταν ψηφιζονται νομοσχεδια-ταφοπλακες για τα ζωα.

Η κακοποίηση των ζώων υπάρχει παντού σε όλο τον πλανήτη. Το μεγαλυτερο ποσοστο τους προερχεται απο τους ιδιους τους ζωα-φιλικους κρατικους μηχανισμους, που διοικουνται απο επαγγελματιες “φιλοζωους”.

Παντού και πάντα θα υπάρχουν καλοί και κακοί διποδοι. Οι τετραποδοι συγκάτοικοι μας έχουν ακριβώς τα ίδια δικαιωματα με μας και είναι αξιοι σεβασμού, αγάπης και αλληλεγγύης και όχι βαρβαρότητας, βαναυσοτητας και κάθε είδους εκμεταλλευσης τους.

Εαν είχαν φωνή, θα μας έλεγαν ότι θα έπρεπε να ντρεπομαστε για την ανθρωπινη ράτσα μας. Γιατί το χειρότερο είδος επάνω στη γη είναι ο άνθρωπος και ο μεγαλύτερος καταστροφεας της.

©ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΖΩΩΝ

Please follow and like us:
error2
fb-share-icon20
Tweet 20
fb-share-icon20

Βοηθήστε μας για να συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε το etetrapodotypia.gr και για να προβούμε σε όσες νομικές ενέργειες απαιτούνται για την αλλαγή του νόμου σε κακούργημα και την διεκπεραίωση των project μας.

Μην ξεχάσετε να διαβάσετε

error

Η κακοποιηση ζωου δεν ειναι πλημμελημα. Ειναι κακουργημα! Παρακαλουμε υπογραψτε το ψηφισμα και διαδωστε το μηνυμα! Αnimal abuse is not a misdemeanor. It is a felony! Please sign the petition and spread the message!