29 Σεπτεμβρίου, 2022
Ανάγνωση σε: < 1 λεπτό
12 Views

Το ΚΙΝΗΜΑ δίνει όλες του τις δυνάμεις για να μείνουν όρθιοι οι αγνοί φιλόζωοι, ενάντια στην τρομο-δικτατορια που θέλει να μας επιβάλλει το σύστημα, μέσω αντισυνταγματικων, εχθροζωικων μορφωματων, με εντολές της Ε.Ε. και μεσαιωνικα project από τις ΗΠΑ.

Με την οργανωμένη Ανυπακοή- Απειθαρχια, στέλνει το μήνυμα ότι ο αγώνας και η διεκδίκηση δεν κάνουν “διαλειμμα”, τη στιγμή που ζώα και αγνοί φιλόζωοι αφήνονται απροστάτευτοι και δέχονται νέα επίθεση στα δικαιώματα τους.

Απλώνουμε το χέρι σε όλους τους ακόλουθους μας που καθημερινά συναντιομαστε αγωνιστικά εδώ μέσα, για να δυναμώσει η πεποίθηση ότι μόνο με ψηλά το κεφάλι μπορούμε να “ανασανουμε” πραγματικά.

Μέσα στο “σκοτάδι ” των σημερινών προβλημάτων και της αβεβαιότητας, οι αγνοί φιλόζωοι μπορούν να βρουν τις αποδείξεις που φωτίζουν όχι μόνο τις αιτίες τους, τη σήψη και τα αδιέξοδα του καπιταλιστικου συστήματος που ανήκει ο πολιτικο-ζωα-φιλικος χώρος.

Ο αγώνας μας:

ΑΝΥΠΑΚΟΗ-ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ-ΔΥΝΑΜΗ-ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ-ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ.

Ανοίγει τον δρόμο για την διέξοδο.

Η ελπίδα βρίσκεται στους αγώνες των αγνών φιλόζωων για τα δικαιώματα των ζώων, αναζητώντας αυτό το “κάτι ” που θα τα αλλάξει όλα!

Η αλλαγή που αναζητούμε είναι στο κεφάλι μας, στα μάτια μας και στην καρδιά μας!!!

Καλό αγωνιστικό και δημιουργικό μήνα, με υγεία και δύναμη σε όλους μας!!!

©ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΖΩΩΝ

Please follow and like us:
error3
fb-share-icon20
Tweet 20
fb-share-icon20

Βοηθήστε μας για να συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε το etetrapodotypia.gr και για να προβούμε σε όσες νομικές ενέργειες απαιτούνται για την αλλαγή του νόμου σε κακούργημα και την διεκπεραίωση των project μας.

Μην ξεχάσετε να διαβάσετε

error

Η κακοποιηση ζωου δεν ειναι πλημμελημα. Ειναι κακουργημα! Παρακαλουμε υπογραψτε το ψηφισμα και διαδωστε το μηνυμα! Αnimal abuse is not a misdemeanor. It is a felony! Please sign the petition and spread the message!