19 Απριλίου, 2024

Θεοσκοτεινη η πλευρά της επαγγελματικης φιλοζωιας, που παραπέμπει σε μια τεράστια κερδοφόρα επιχείρηση εκατομμυρίων ευρώ, αδέσποτη κληρονομιά της εκάστοτε κυβερνησης

Κακοποίηση ζώων και ακτιβισμός - Η αδέσμευτη φωνή των τετράποδων
Η ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΖΩΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ
Ανάγνωση σε: 2 λεπτά
444 Views

Με το που άνοιξε το Τριωδιο και έσκασε μύτη το κατάπτυστο Οργουελικο νομοσχεδιο, έπεσαν οι πραγματικές μάσκες της σαπιλας της ψευτικης, επαγγελματικής “φιλοζωιας” των κρατικών εντολοδοχων…

Δεν έχουν δικαίωμα να μιλούν οι κρατικοί, εμμισθοι υπάλληλοι, που με το ψεύτικο προσωπείο του φιλοζωου έχουν μετατρέψει τα ζώα συντροφιάς σε κερδοφόρα μπαλάκια του ping pong από το ένα υπουργειο στο άλλο.
Το πακέτο περιλαμβάνει φορτηγακια, βανακια, άσυλα της ντροπής, συλλέκτες, διαχειριστές κολαστηριων Νταχάου-Αουσβιτς, που μαζί με τους μπογιες τους απαγάγουν τα αδέσποτα, τα οποία χάνονται προς άγνωστες κατευθύνσεις.

Παρανομοι σε όλα τα επίπεδα, με τις πλάτες και τις ευλογίες του κρατικού φορέα.

Ειναι ολοφάνερο πλέον ποιοι βρίσκονται πίσω από το πραγματικό pet trafficking αδέσποτων ψυχών και που καταλήγουν τα ζώα, που διαχειριζονται με τα φιλαράκια τους δημ(ι)ους.

Αγνοι φιλόζωοι, προσοχή!!! Ο ζωα-φιλικος χώρος είναι πιο βρώμικος από ποτέ! Έχουμε γεμίσει από κλικες και καρεκλοκενταυρους της μπιζνας και της αρπαχτής!

Όλοι όσοι αγαπούν τα ζωα, είναι εντιμοι και κανουν εργο υπέρ τους, είναι άξιοι συγχαρητηριων!

Τρεμουν, απομακρύνουν και καταπινουν οσους δεν κάνουν τις βρωμιές τους, όταν πέφτουν οι μάσκες της ψευτικης φιλοζωίας τους, γιατί φοβούνται μπας και τριξει η καρεκλιτσα τους!

Έχουν την υποστηριξη της εκάστοτε κυβέρνησης, μεγάλα συμφέροντα, θεο το χρήμα και καταδυναστευουν ζωές.
Γυρίστε τους την πλάτη. Ρόδα είναι και γυρίζει. Είναι θέμα χρόνου να πληρώσουν για το κακό που κάνουν σε τετραποδες και διποδες ψυχες που έπεσαν θύματα κακοποιησης και εκμετάλλευσης τους.

Γιατί αυτό γίνεται επί σειρά ετών? Γιατί αυτό γίνεται στο όνομα της σωτηρίας αυτών των αδέσποτων πλασμάτων?

Ξέρετε γιατί? Γιατί είναι πολλά τα λεφτά και κανείς από όλους αυτούς τους υποστηρικτές τους δεν ενδιαφέρεται πραγματικά γι’ αυτά τα δυσμοιρα πλάσματα, αλλά μόνο γι’ αυτό που τους αποφέρουν… Μόνο λεφτά… Τίποτε άλλο!!!

Οι μάσκες του “εθελοντισμού” έπεσαν… Ξυπνήστε επιτέλους!!!

©ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΖΩΩΝ

Please follow and like us:
error2
fb-share-icon20
Tweet 20
fb-share-icon20

Βοηθήστε μας για να συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε το etetrapodotypia.gr και για να προβούμε σε όσες νομικές ενέργειες απαιτούνται για την αλλαγή του νόμου σε κακούργημα και την διεκπεραίωση των project μας.

Μην ξεχάσετε να διαβάσετε

error

Η κακοποιηση ζωου δεν ειναι πλημμελημα. Ειναι κακουργημα! Παρακαλουμε υπογραψτε το ψηφισμα και διαδωστε το μηνυμα! Αnimal abuse is not a misdemeanor. It is a felony! Please sign the petition and spread the message!