28 Μαΐου, 2023
Κακοποίηση ζώων και ακτιβισμός - Η αδέσμευτη φωνή των τετράποδων
Ανάγνωση σε: < 1 λεπτό
446 Views

Κόντρα στις πρωτόγνωρες και δύσκολες καταστάσεις που βιώνουμε, αντιστεκόμαστε με ολες μας τις δυνάμεις, με μπόλικο κουράγιο και προπαντός αξιοπρέπεια.

Είμαστε ακόμα ζωντανοί και θα παραμείνουμε, βοηθώντας όποιο αδύναμο πλάσμα έχει ανάγκη. Στηρίζουμε με όποιον τρόπο μπορούμε τετράποδους, τρόπο τους, διποδους, ακόμα και αποδους.

Φιλόζωοι, θα τα καταφέρουμε ξανά! Ότι έχουμε, είμαστε εμείς! Όσο έχουμε ο ένας τον άλλο, αγκαλιάζοντας το αγαπημένο μάς κατοικίδιο, ανοίγοντας το σπίτι μας στο αδέσποτο της γειτονιάς μας, φροντίζοντας για την ευζωία κάθε εμβυου όντος της πόλης μας, κανένας “ιός” δεν θα μας κλέψει τα όνειρα μας, για ένα καλύτερο μέλλον, με ελπίδες για πιο όμορφες μέρες.

Έχουμε ιερο χρέος απέναντι στα παιδιά και στα ζώα όλου του κόσμου. Πρέπει να τα αγαπαμε, να τα φροντίζουμε και να τα προσέχουμε, σαν να ήταν δικά μας!

©ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΖΩΩΝ

Please follow and like us:
error3
fb-share-icon20
Tweet 20
fb-share-icon20

Βοηθήστε μας για να συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε το etetrapodotypia.gr και για να προβούμε σε όσες νομικές ενέργειες απαιτούνται για την αλλαγή του νόμου σε κακούργημα και την διεκπεραίωση των project μας.

Μην ξεχάσετε να διαβάσετε

error

Η κακοποιηση ζωου δεν ειναι πλημμελημα. Ειναι κακουργημα! Παρακαλουμε υπογραψτε το ψηφισμα και διαδωστε το μηνυμα! Αnimal abuse is not a misdemeanor. It is a felony! Please sign the petition and spread the message!