18 Απριλίου, 2024
Κακοποίηση ζώων και ακτιβισμός - Η αδέσμευτη φωνή των τετράποδων
Η ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΖΩΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ
Ανάγνωση σε: < 1 λεπτό
338 Views

Ανεξαρτητα από την πολη που ζειτε, υπαρχει τροπος να δειξετε την δυσαρεσκεια σας σε καταστηματα που δεν είναι pet friendly και σε οποιαδηποτε αλλη επιχειρηση εντοπισετε να υπαρχουν τετοιου ειδους προβληματα και απανθρωπη αντιμετωπιση προς τα εναπομειναντα αδεσποτακια.

Γιατι όταν συμβαίνουν τετοιου ειδους γεγονοτα, ειδικά τους καλοκαιρινούς μήνες, δειχνουν τοσο αδικο μισος στα ζωα και πρεπει να γινονται γνωστα τουλαχιστον στους φιλοζωους καταναλωτες και οχι μονο.

Σε όλους αυτούς που τους εξοργιζει η οψη εξαθλιωμένων ζωων, που η αισθητική του μαγαζιού και των πελατών τους, που οι αποστειρωμενες τους ζωες προτάσσουν το θάνατο σε όσους τις “βρωμιζουν”:

Μηδενικη ανοχη στους βρωμοψυχους που κακοποιουν ανυπερασπιστα πλασματα. Ειμαστε η φωνη τους και πρεπει να το δειχνουμε εμπρακτα οπου και οπως μπορουμε!!!

©ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΖΩΩΝ

Please follow and like us:
error2
fb-share-icon20
Tweet 20
fb-share-icon20

Βοηθήστε μας για να συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε το etetrapodotypia.gr και για να προβούμε σε όσες νομικές ενέργειες απαιτούνται για την αλλαγή του νόμου σε κακούργημα και την διεκπεραίωση των project μας.

Μην ξεχάσετε να διαβάσετε

error

Η κακοποιηση ζωου δεν ειναι πλημμελημα. Ειναι κακουργημα! Παρακαλουμε υπογραψτε το ψηφισμα και διαδωστε το μηνυμα! Αnimal abuse is not a misdemeanor. It is a felony! Please sign the petition and spread the message!