20 Απριλίου, 2024
Κακοποίηση ζώων και ακτιβισμός - Η αδέσμευτη φωνή των τετράποδων
Η ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΖΩΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ
Ανάγνωση σε: < 1 λεπτό
495 Views

Δεκάδες εκατομμύρια ζώα είναι κρατούμενοι σε ερευνητικά εργαστήρια, όπου οι επιστήμονες διεξάγουν πειράματα πάνω τους. Μερικά πειράματα είναι θανατηφόρα. Μεγάλο μέρος αυτής της έρευνας δεν είναι μόνο σκληρή. Είναι άχρηστη, ακόμα και ανόητη. Παρακαλούμε βοηθήστε μας να παλέψουμε για το ολοκαύτωμα του ΧΧΙ αιώνα. Οι Δοκιμες του εργαστηρίου σε ζώα είναι άχρηστες, ανεφάρμοστη τρομακτική σκληρότητα!

Το χέρι ενός άγνωστου πιθήκου σε εγκαταστάσεις δοκιμών, πεταμενη ζωντανη μεσα στον καδο των σκουπιδιών.

Πάρα πολλά ζώα ζουν σε έναν κόσμο κακό. Ξέρουμε ότι έχετε ακούσει τις κραυγές απο τον πονο των ζώων και ότι θα κάνετε τα πάντα για να τελειώσει το βάσανό τους.

Ο ανθρωπος ειναι που δεν αισθανεται ποσο πονο προκαλει ,επειδη ειναι “ανωτερο ον”, η “πιο δυνατος ” απο τα ζωα…

Τα ζωα, αναλογα με το πως τους φερομαστε μας συμπεριφερονται… Ειναι ΑΝΕΠΙΤΡΕΠΤΟ να τα βασανιζουμε!!! Δεν εχουμε αυτο το δικαιωμα!!!

STOP λοιπον σε καθε καταχρηση και κακοποιηση ΤΩΡΑ!!!

©ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΖΩΩΝ

©ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΑ

Please follow and like us:
error2
fb-share-icon20
Tweet 20
fb-share-icon20

Βοηθήστε μας για να συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε το etetrapodotypia.gr και για να προβούμε σε όσες νομικές ενέργειες απαιτούνται για την αλλαγή του νόμου σε κακούργημα και την διεκπεραίωση των project μας.

Μην ξεχάσετε να διαβάσετε

error

Η κακοποιηση ζωου δεν ειναι πλημμελημα. Ειναι κακουργημα! Παρακαλουμε υπογραψτε το ψηφισμα και διαδωστε το μηνυμα! Αnimal abuse is not a misdemeanor. It is a felony! Please sign the petition and spread the message!