20 Απριλίου, 2024

Καταφύγιο αδέσποτων ζώων στη Θεσσαλονικη, ζητά απεγνωσμένα βοήθεια

Κακοποίηση ζώων και ακτιβισμός - Η αδέσμευτη φωνή των τετράποδων
Η ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΖΩΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ
Ανάγνωση σε: 2 λεπτά
1.703 Views

Τη βοήθεια του κόσμου ζητά για το καταφύγιο αδέσποτων ζώων στο Φίλυρο, μέσω μίας ανάρτησης στο Facebook, η φιλοζωική ομάδα εθελοντών «Αδέσποτα Όνειρα». Η ομάδα γνωστοποίησε την κατάσταση και παρακαλεί να προσφέρει ο καθένας ό,τι μπορεί, είτε χρήματα είτε υλικά αγαθά, ώστε να βοηθούν τα σκυλιά ειδικά στις ακραίες καιρικές συνθήκες. Η ανάρτηση έχει ως εξής: «Θέλοντας να υπενθυμίσουμε τις συνθήκες που επικρατούν τι καταφύγιο ανεβάσαμε τις φωτογραφίες. Το καταφύγιο βρίσκεται στο Φίλυρο Θεσσαλονίκης. Οι θερμοκρασίες είναι ακραίες χειμώνα – καλοκαίρι, που σημαίνει ότι τα αδέσποτα που φιλοξενούμε βρίσκονται σε κίνδυνο, λόγω της κακιάς κατάστασης των εγκαταστάσεων. Τα πλαστικά σπιτάκια που έχουν είναι ακατάλληλα για την παγωνιά ή τον καύσωνα. Με διάφορες πατέντες όπως με μια στρώση άχυρου στο πάτωμα ή την χρήση χαλιών προσπαθήσαμε να αντιμετωπίσουμε και αυτό το πρόβλημα. Παρ’ όλη την αγάπη που έχουμε για τα αδέσποτα, την καθημερινή προσπάθεια για συγκέντρωση χρημάτων και διαφόρων ειδών για αυτά, είμαστε εδώ και 4 χρόνια με το άγχος της επόμενης μέρας, του επόμενου μήνα. Ένα άγχος που βασίζεται στο αν θα καταφέρουμε να συγκεντρώσουμε τα μηνιαία έξοδα (ποσό της τάξεως των 900€), αν καταφέρουμε να καλύψουμε τις ιατροφαρμακευτικές ανάγκες των σκυλιών, αν θα καταφέρουμε κάποτε να τους βρούμε ένα σπίτι, μια οικογένεια για κάθε μια από τις 50 ψυχές που φροντίζουμε. Στις εποχές που ζούμε είναι απόλυτα κατανοητό ότι ο εθελοντισμός είναι μια πράξη τρέλας. Ποιος λογικός θα ήθελε ένα επιπλέον πρόβλημα στα τόσα που αντιμετωπίζει καθημερινά; Ο εθελοντισμός όμως είναι κάτι το εφήμερο, μια πράξη εθελοντισμού είναι μια πράξη στιγμιαίου εγωισμού. Για αυτό εμείς δεν ζητάμε εθελοντική βοήθεια. Ζητάμε αλληλεγγύη. Χρειαζόμαστε ανθρώπους που κατανοούν την κατάσταση στην οποία βρισκόμαστε και θέλουν να βοηθήσουν και προπάντων που αγαπούν τα ζώα. Σας παρακαλούμε λοιπόν να γίνεται αλληλέγγυοι στην προσπάθεια μας. Η προσφορά είτε υλικών είτε χρημάτων όσο μικρή και αν είναι για εμάς και για τα 50 σκυλιά μας είναι πολύτιμη.

https://www.facebook.com/adespota.oneira/posts/2002244326549171
Κακοποίηση ζώων και ακτιβισμός - Η αδέσμευτη φωνή των τετράποδων
https://parallaximag.gr/thessaloniki/thessaloniki-katafygio-adespoton-zoon-zita-apegnosmena-voitheia
Please follow and like us:
error2
fb-share-icon20
Tweet 20
fb-share-icon20

Βοηθήστε μας για να συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε το etetrapodotypia.gr και για να προβούμε σε όσες νομικές ενέργειες απαιτούνται για την αλλαγή του νόμου σε κακούργημα και την διεκπεραίωση των project μας.

Μην ξεχάσετε να διαβάσετε

error

Η κακοποιηση ζωου δεν ειναι πλημμελημα. Ειναι κακουργημα! Παρακαλουμε υπογραψτε το ψηφισμα και διαδωστε το μηνυμα! Αnimal abuse is not a misdemeanor. It is a felony! Please sign the petition and spread the message!