29 Μαρτίου, 2024
Κακοποίηση ζώων και ακτιβισμός - Η αδέσμευτη φωνή των τετράποδων
Η ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΖΩΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ
Ανάγνωση σε: 2 λεπτά
1.744 Views

Τα αναγνωρίζετε? Βρέθηκαν στο Κρυονέρι σε κάδο σκουπιδιών νεκρά και παγωμένα… 11 γάτες και ένας σκύλος…

Η ομάδα μας καταδικάζει την αποτρόπαια εικονιζόμενη πράξη κατά την οποία πετάχθηκαν ώς σκουπίδια 12 νεκρά κατεψυγμένα ζώα, 11 γάτες κι ένα σκυλάκι σε κάδους, στην περιοχή Κρυονέρι Αττικής, εξευτελίζωντας και προσβάλλοντας την ψυχή τους.

Κάποιοι άνθρωποι θεωρούν ότι δεν έχει σημασία τί συμβαίνει μετά το θάνατο ενός ζώου.
Η ομάδα μας όμως έχει άλλες αρχές κι είναι υπέρμαχη της αξιοπρεπούς μεταχείρισης όχι μόνον των ζώντων αλλά και των νεκρών ζώων.

Απαιτούμε τον σεβασμό και την αξιοπρεπή μεταχείριση αυτών είτε πριν, είτε μετά το θάνατο.

Ειναι σημαντικό να αναφερθεί ότι το σκυλάκι – ο Σολ, φόραγε περιλαιμιο του ΔΙΚΕΠΑΖ με κωδικό του Δήμου Αθηναίων. Κι όμως, με αποφάσεις κι ευθύνες ανθρώπων βρέθηκε στο Κρυονέρι, παγωμένο μέσα σε μια πλαστική σακούλα όπως ακριβώς κι οι 11 γατούλες, για τις οποίες λέγεται ότι είχαν δοθεί σε συμβεβλημένο κτηνίατρο για νοσηλεία, όμως ακόμη δεν έχουν διασταυρωθεί οι πληροφορίες.

Στα σκουπίδια τα πετάνε οι κτηνίατροι σας;

Ποιος το έκανε αυτό;

Ήταν σε φιλοξενία πολίτη ο οποίος είχε τόσο μεγάλο καταψύκτη και διαστροφή ώστε να βάλει 12 ζώα μέσα και έπειτα να τα πετάξει;

Κι ήταν άραγε νεκρά ή ζωντανά όταν μπήκαν στον καταψύκτη;

Τι αίσχη είναι αυτά ;

Ζητάμε την άμεση και δημόσια τοποθέτηση των αρμοδίων αρχών, του Δήμου, της αστικής πανίδας του Δήμου Αθηναίων , του όποιου συμβεβλημένου ή μη κτηνίατρου και οποιουδήποτε πολίτη εμπλέκεται σε αυτό. Ζητάμε να δημοσιευθούν οι νεκροψίες και των 12 ζώων.

Πως βρέθηκαν τα ζώα αυτά στο Κρυονέρι;

Γιατί πέθαναν;

Γιατί καταψύχθηκαν;

Γιατί πετάχθηκαν σαν σκουπίδια;

Από ποιόν;

Ζητάμε να ΟΝΟΜΑΤΙΣΤΕΙ η αλυσίδα που έφτασε τα άμοιρα αυτά ζώα σε αυτό το εξευτελιστικό σημείο.
Πρέπει να ξέρουμε πού εμπιστευόμαστε τα αδέσποτα και μη ζώα, καθώς εξαρτώνται αποκλειστικά από τις αποφάσεις ανθρώπων.

Αρμόδιοι κι ηθικοί αυτουργοί αυτών των τεράτων, ωφείλετε να λογοδοτήσετε δημόσια, είναι το λιγότερο που μπορείτε να κάνετε.

Εθελοντική ομάδα Emptythecages

Υπαρχουν εκατονταδες καταγγελιες για γνωστο κτηνιατρο της Αττικης που ειναι συμβεβλημενος με τους περισσοτερους δημ(ι)ους, για κακοποιηση ζωων.

Να διερευνηθει η υποθεση και να βρεθουν οι ενοχοι για οτι εχει γινει. Ας ελεγχθει αν τα ζωα ειχαν μικροτσιπ, αν ηταν στειρωμενα και να γινει εστω νεκροψια. Προκειται για ομαδικο εγκλημα η ηταν πτωματα που κατα καιρους τα μαζευαν και τα εβαζαν στον καταψυκτη για να τα πεταξουν ολα μαζι;

Τα αδέσποτα ζώα πληρώνονται από τους δημότες οπότε πρέπει ο Δ.Α να μας ενημερώσει για το “οδοιπορικό” της σύντομης ζωής αυτού του σκυλάκου ο οποίος δεν “έπασχε παγκρεατίτιδα” αλλά πιθανόν να έπαθε παγκρεατίτιδα από κάποια αιτία, ακόμη και μια δηλητηρίαση την προκαλεί και δεν νοσηλεύτηκε εγκαίρως. Η παγκρεατίτιδα δεν είναι νόσος είναι απόρροια από άλλες καταστάσεις που οδηγούν σε διαταραχές στο πάγκρεας. Οι χρόνιες παγκρεατίτιδες με την έγκαιρη και σωστή νοσηλεία θεραπεύονται. Αλλά βέβαια ένα αδέσποτο που κανένας δεν ενδιαφερόταν για αυτό, ίσως δεν είναι σημαντικός “πελάτης “για κάποιους κτηνίατρους.

Ζηταμε να βρεθουν αμεσα οι υπαιτιοι των μαζικων εγκληματων σε βαρος των αδεσποτων ψυχων, οπως και να παρεμβει αδιαφθορος εισαγγελεας και ο ΠΚΣ, ωστε να ριχθει απλετο φως στη σκοτεινη αυτη υποθεση.

©ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΖΩΩΝ

Please follow and like us:
error2
fb-share-icon20
Tweet 20
fb-share-icon20

Βοηθήστε μας για να συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε το etetrapodotypia.gr και για να προβούμε σε όσες νομικές ενέργειες απαιτούνται για την αλλαγή του νόμου σε κακούργημα και την διεκπεραίωση των project μας.

Μην ξεχάσετε να διαβάσετε

error

Η κακοποιηση ζωου δεν ειναι πλημμελημα. Ειναι κακουργημα! Παρακαλουμε υπογραψτε το ψηφισμα και διαδωστε το μηνυμα! Αnimal abuse is not a misdemeanor. It is a felony! Please sign the petition and spread the message!