25 Απριλίου, 2024

Κράτα γερά, μη λυγίζεις… Και αν θέλεις να δεις τον κόσμο να αλλάζει, από σένα να ξεκινήσεις!

Κακοποίηση ζώων και ακτιβισμός - Η αδέσμευτη φωνή των τετράποδων
Η ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΖΩΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ
Ανάγνωση σε: < 1 λεπτό
410 Views

Από τη στιγμή που τα ΜΜΕ ευθέως αποφάσισαν να είναι απέναντι από τους πολίτες και τα ζωα στην Ελλάδα, να μην περιμένουν καμία συμπαράσταση.

Σχεδόν η απόλυτη πλειοψηφία των συστημικων ΜΜΕ είναι εχθροί των πολιτών και των ζωων και έτσι θα αντιμετωπίζονται.

Δεν υπάρχουν επικίνδυνα και επιθετικά ζωα, αλλά επικίνδυνα και επιθετικά διποδα αρπακτικά, υπάλληλοι συμφερόντων, πραγμα πολύ επικίνδυνο και άκρως εξοργιστικο.

Έχοντας κάνει τόσο προπαγάνδα για τον “ιο” και όχι μόνο, οταν έχουν πάρει μίζες για να τρομοκρατούν τον κόσμο για δήθεν επιθετικά και επικίνδυνα ζωα, για δηθεν μετάδοση του από τα ζωάκια στους ανθρώπους, με ανυπόστατες αναλύσεις, για να υπάρχουν μαζικές εγκαταλειψεις και ευθανασιες, για να μειώνεται ο πληθυσμός τους με πρόσχημα τον COVID-19, με το να τον στρέφουν οπου αυτοί γουστάρουν, κατόπιν εντολών από μεγάλα αφεντικά, να τραμπουκιζουν τους πολίτες να κάτσουν μέσα, γιατί είναι επικίνδυνα έξω…

… Και αν βγεις έξω, πρέπει να το ξέρουν για την δική μας “ασφαλεια ” και κατα αυτόν τον τρόπο συνάνθρωποι μας και αδεσποτα ζώα λιμοκτονουν και εξαφανίζονται με μεταμεσονυκτιες επιχειρήσεις -σκούπα μέσα από τις πόλεις-φαντασματα.

Η έννοια της ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ δεν υπάρχει. Η έννοια της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ δεν υφίσταται. Η εννοια της δημοσιογραφιας που λέει την ΑΛΗΘΕΙΑ, έχει πέσει κάτω από το πεζοδρομιο και ο τραμπουκισμος και εκφοβισμός του κόσμου πάει συννεφο.

Όλα είναι ελεγχόμενα και οι παραπάνω έννοιες κοντεύουν να εξαλειφθουν, γιατί επικρατούν πρακτικές κομψευομενης δικτατοριας για το “κοινο καλο”, έχοντας βάλει την ΑΛΗΘΕΙΑ στον τοίχο και την εκτελουν, χωρίς συνείδηση και ενδοιασμους, οπως τους βολεύει.

Μεσα Μαζικής Εξαπάτησης… Αναξιόπιστα, επικίνδυνα, τοξικά, μονοφωνικα και αντιφιλοζωικα στο μεγαλυτερο ποσοστό τους.

©ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΖΩΩΝ

Please follow and like us:
error2
fb-share-icon20
Tweet 20
fb-share-icon20

Βοηθήστε μας για να συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε το etetrapodotypia.gr και για να προβούμε σε όσες νομικές ενέργειες απαιτούνται για την αλλαγή του νόμου σε κακούργημα και την διεκπεραίωση των project μας.

Μην ξεχάσετε να διαβάσετε

error

Η κακοποιηση ζωου δεν ειναι πλημμελημα. Ειναι κακουργημα! Παρακαλουμε υπογραψτε το ψηφισμα και διαδωστε το μηνυμα! Αnimal abuse is not a misdemeanor. It is a felony! Please sign the petition and spread the message!