26 Απριλίου, 2024

Μέσα στο σάπιο και σαθρο σύστημα που συμπεριλαμβάνει κόμματα και παρατάξεις, εμπλεκονται και ζωα-φιλικες εγκληματικές οργανώσεις ΜΚΟ, που αποτελούν μέρος του παρακράτους

Κακοποίηση ζώων και ακτιβισμός - Η αδέσμευτη φωνή των τετράποδων
Η ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΖΩΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ
Ανάγνωση σε: 2 λεπτά
303 Views

Ποιά από τα υπάρχοντα κόμματα στο καταστατικό τους δεν παραπέμπουν σε ναζιστικο μόρφωμα με τη βουλα και επίσημα?

Βρισκόμαστε υπό καθεστώς γερμανικής κατοχής εδώ και πολλά χρόνια, υπηρετώντας την ‘πολιτισμένη’ ενωμένη Ευρώπη με μνημόνια – ζωομνημονια, βάση μουφα οικονομικής κρίσης και “ιου”.

Όλες οι κρατικες ΜΚΟ στον ζωα-φιλικο χώρο εξυπηρετούν συμφέροντα, μηδενός εξαιρουμένης.

Δεν μπορεί λοιπόν κανείς από τους επαγγελματίες ζωα-φιλους να το παίζει αθώα περιστερα και σωτήρας των ζώων, λέγοντας τη μισή αλήθεια στους ηλιθιους και αφελείς φιλοζωους, που δεν γνωρίζουν την πραγματικότητα και την βρωμιά που επικρατεί μέσα σε αυτό το μπο@ρδ@λο.

Είναι μερος του κρατικού φορέα, συνεργάζεται με τους δήμιους δήμους, περισυλλεγει αδέσποτα, κατασχει δεσποζομενα ρατσατα, τα βάζει στα δικά του νεοναζιστικα άσυλα-ιδιωτικα μη αδειοδοτημενα καταφύγια- κολαστηρια και των συνεργατών του και τα διαθέτει μέσω pet trafficking στο εξωτερικό, αφού έχει πουλησει εργολαβια, για να ξεφορτωθούν τα άτυχα ζωάκια, χωρίς να τα αναζητήσει κανείς, αφού είναι ατσιπαριστα και χάνεται η ιχνηλασιμοτητα τους.

Στις ερωτήσεις που γίνονται κατα καιρούς από β(ο)υλευτες και όποτε θέλουν οι εκάστοτε κυβερνήσεις να αλλάξουν το νόμο με εντολές από την Ε.Ε., δεν υπάρχει καμία ουσιαστική απάντηση για το που έχουν διοχετευθεί χιλιάδες ελληνικά αδέσποτα.

Η δε Ε.Ε. νίπτει τας χείρας της, πετώντας το μπαλάκι στο κράτος-μέλος της, για την διαχείριση των ζώων στην ελληνική επικράτεια.

Να τους πούμε “μαφία”? Να τους πούμε νεοταξικη-νεοφιλελευθερη “σπείρα ” με παγκόσμια και πανελλαδικά απλωμένα πλοκάμια?

Να τους πούμε διεθνες δίκτυο θανατηφορας αράχνης?

Όλα κατω από τη σκέπη του Γερμανικού Ταμείου Μάρσαλ των ΗΠΑ και εμπλεκόμενα κυβερνητικά στελέχη και κρατικές ΜΚΟ με επικεφαλείς μαθητές του Soros.

Μην μας το παίζουν λοιπόν κάποιοι θύματα, γιατί απλα δεν μας πείθουν.

Όσο για το ποιοι είναι οι πραγματικοί ναζι, το αφήνουμε στην δική σας κρίση.

Ανοίξτε διάπλατα τα μάτια σας και δείτε ποιοι έχουν λανσάρει το αντισυνταγματικό και παράνομο οργουελικο, εχθροζωικο μόρφωμα και τι τεράστιο πακέτο χρημάτων σερβίρουν κάθε φορά που αλλάζουν τον νόμο προς το χειρότερο για τα ζώα συντροφιάς, με κερασάκι στην τούρτα τις επίσημες ΕΥΘΑΝΑΣΙΕΣ και την πλήρη εκμετάλλευση τους από τη συνεργασία ελληνικών και ξένων κρατικών, εγκληματικών ΜΚΟ, όλες υπό το πλήρες control της κυβέρνησης.

©ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΖΩΩΝ

Please follow and like us:
error2
fb-share-icon20
Tweet 20
fb-share-icon20

Βοηθήστε μας για να συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε το etetrapodotypia.gr και για να προβούμε σε όσες νομικές ενέργειες απαιτούνται για την αλλαγή του νόμου σε κακούργημα και την διεκπεραίωση των project μας.

Μην ξεχάσετε να διαβάσετε

error

Η κακοποιηση ζωου δεν ειναι πλημμελημα. Ειναι κακουργημα! Παρακαλουμε υπογραψτε το ψηφισμα και διαδωστε το μηνυμα! Αnimal abuse is not a misdemeanor. It is a felony! Please sign the petition and spread the message!