16 Απριλίου, 2024

Μαθήματα πίστης και αφοσίωσης από το σκύλο της δολοφονημένης κοπέλας από τον παιδοκτονο πα-τερα της. Έκκληση για την υιοθεσία του.

Κακοποίηση ζώων και ακτιβισμός - Η αδέσμευτη φωνή των τετράποδων
Η ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΖΩΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ
Ανάγνωση σε: 2 λεπτά
2.148 Views

Αγνή, ανόθευτη, άφθονη και ανιδιοτελής αγάπη από τον Ροκυ, προς την Αγγελικη… Το δολοφονημενο κορίτσι από την Κέρκυρα.

Να σε διδάσκει το τετράποδο ρε τέρας, πως θα’ πρεπε να αγαπάς το παιδί σου!

Κατεπειγοντως αναζητείται ο Άνθρωπος που θα υιοθετήσει τον σκυλακο, ο οποίος οδήγησε τους αστυνομικούς και τους δημοσιογράφους στο σημείο που είχε σκάψει ο παιδοκτονος πα- τέρας της, για να θάψει το άψυχο κορμί της. Έδειξε με τη μύτη του, ακόμα και το εργαλείο που χρησιμοποίησε για να αποτελειώσει τη βρωμοδουλεια του. Ως άλλος Χατσικο περιμενε την άτυχη κηδεμόνα του να γυρισει.

Είμαστε συγκλονισμενοι από την όλη ιστορία και κάνουμε έκκληση γι’ αυτο το απίστευτο πλασμα. Ζητουμε την παραδειγματικη τιμωρία του κτηνους, που ακομα κι όταν αποτελειωνε την κόρη του με την σιδεροβεργα, εκείνη ξεψυχοντας του ψυθιριζε “σ’ αγαπώ”.

Ο Ροκυ εχει μεταφερθει σε κτηνιατρο, οπου θα του γινουν οι απαραιτητες εξετασεις και οτιδηποτε αλλο χρειαστει για να εξασφαλιστει η καλη του υγεια και θα φιλοξενηθει, μεχρι να βρεθει ο καταλληλος κηδεμονας, για να περασει το υπολοιπο της ζωης του στο καταλληλο περιβαλλον, ωστε να ξεπερασει οσο ειναι δυνατον, την τοσο επωδυνη και τραυματικη αυτη εμπειρια. Γιατι τα ζωα πενθουν και θρηνουν, οπως ακριβως και οι ανθρωποι. 
 

Κακοποίηση ζώων και ακτιβισμός - Η αδέσμευτη φωνή των τετράποδων
Κακοποίηση ζώων και ακτιβισμός - Η αδέσμευτη φωνή των τετράποδων
Κακοποίηση ζώων και ακτιβισμός - Η αδέσμευτη φωνή των τετράποδων
https://www.facebook.com/panhellenicmovementforanimals/videos/376949819528108/

ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΦΟΛΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΕΩΝ

©ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΑ-ΚΙΝΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΦΟΛΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΕΩΝ

Please follow and like us:
error2
fb-share-icon20
Tweet 20
fb-share-icon20

Βοηθήστε μας για να συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε το etetrapodotypia.gr και για να προβούμε σε όσες νομικές ενέργειες απαιτούνται για την αλλαγή του νόμου σε κακούργημα και την διεκπεραίωση των project μας.

Μην ξεχάσετε να διαβάσετε

error

Η κακοποιηση ζωου δεν ειναι πλημμελημα. Ειναι κακουργημα! Παρακαλουμε υπογραψτε το ψηφισμα και διαδωστε το μηνυμα! Αnimal abuse is not a misdemeanor. It is a felony! Please sign the petition and spread the message!