20 Απριλίου, 2024
Κακοποίηση ζώων και ακτιβισμός - Η αδέσμευτη φωνή των τετράποδων
Η ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΖΩΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ
Ανάγνωση σε: 3 λεπτά
1.937 Views

ΤΑ ΚΑΤΑΦΥΓΙΑ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΦΤΙΑΧΤΟΥN ΓΙΑ ΤΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ, ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΟΡΙΟ. ΑΝ ΣΕ 15 ΜΕΡΕΣ ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΘΑΝΑΤΟΝΤΑΙ.

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΛΥΣΗ? Η ΕΥΘΑΝΑΣΙΑ? ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΛΥΣΗ Η ΣΤΕΙΡΩΣΗ ΚΑΙ Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ?

Η ΛΥΣΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΕΥΘΑΝΑΣΙΑ. Η ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ Η ΠΑΙΔΕΙΑ. ΑΝ Η ΦΙΛΟΖΩΙΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΙ ΜΑΘΗΜΑ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΚΤΗΝΙΑΤΡΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΤΕΙΡΩΣΗ. ΠΑΥΣΗ ΣΤΟ ΖΕΥΓΑΡΩΜΑ ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΩΝ. ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΠΩΛΗΣΗΣ ΖΩΩΝ ΑΠΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ.
Η ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΝΟΜΙΜΟΥΣ ΕΚΤΡΟΦΕΙΣ ΜΕ ΕΛΕΓΧΟ. ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΙΚΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΛΥΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ.

Η ΑΜΕΡΙΚΗ ΕΙΝΑΙ Η 1Η ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΧΡΟΝΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ. ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΥΘΑΝΑΣΙΑΣ ΣΕ 15 ΜΕΡΕΣ . ΚΑΤΑΦΥΓΙΑ ΑΔΕΣΠΟΤΩΝ ΠΟΥ ΑΝ ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟΥΝΤΑΙ ΘΑΝΑΤΩΝΟΝΤΑΙ.

ΕΙΧΕ ΠΟΤΕ ΑΥΤΟ ΚΑΠΟΙΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ??? ΑΚΟΜΗ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ. ΣΕ ΑΛΛΕΣ “ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΕΣ” ΧΩΡΕΣ ΤΗΣ Ε.Ε. ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΡΜΠΟΝ ΜΕ ΤΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗ ΣΕΙΡΑ ΤΗΣ ΔΙΝΕΙ ΕΝΤΟΛΕΣ ΣΤΑ ΚΡΑΤΗ-ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΟΥΝ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ-ΟΔΗΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΥΠΕΡΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΤΩΝ ΑΔΕΣΠΟΤΩΝ ΖΩΩΝ ΜΕ ΦΟΛΕΣ ΚΑΙ ΕΥΘΑΝΑΣΙΕΣ. ΔΗΜΟΙ-ΔΗΜΙΟΙ, “ΦΙΛΟΖΩΙΚΕΣ” ΜΚΟ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΑΡΧΕΣ ΤΟ ΕΦΑΡΜΟΖΟΥΝ ΚΑΤΑ ΓΡΑΜΜΑ ΒΑΣΗ ΖΩΟΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΥΠΕΡΙΣΧΥΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΝΟΜΟ.

Πισω απο τις χιλιαδες δηλητηριασεις και τις ευθανασιες των αδεσποτων ζωων στη χωρα μας, υπαρχει ευρωπαικη οδηγια και εντολη για την εξολοθρευση τους.

Τι γινεται? Ποτε θα αντιδρασουμε επιτελους? Οι δημοι νομιζουν οτι ειμαστε χαζοι? Εφαγαν τα κονδυλια που πηραν απο την Ε.Ε. και τα ΕΣΠΑ παρεα με τις φιλοζωικες ΜΚΟ που προσκεινται σε αυτους και εξαφανιζουν μαζικα τα αδεσποτα οι δολοφονοι, βαση εντολης και της Ευρωπαικης Οδηγιας που ισχυει για ολα τα κρατη μελη της Ε.Ε. για την εξολοθρευση των αδεσποτων στις Βαλκανικες χωρες.

Μπορειτε να διαβασετε ολες τις λεπτομερειες του σχεδιου που εκτελειται με ταχυτατους ρυθμους και να υπογραψετε το ψηφισμα για να παρεμποδιστουν ολες οι εγκληματικες τους ενεργειες.

https://www.gopetition.com/petitions/%CE%B5%CE%BD%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%B9%CE%B1-%CF%83%CF%84%CE%B7-%CE%B8%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CF%84%CF%89%CF%83%CE%B7-%CE%B5%CF%85%CE%B8%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CF%83%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CF%89%CE%BD-%CE%B1%CE%B4%CE%B5%CF%83%CF%80%CE%BF%CF%84%CF%89%CE%BD-%CE%B6%CF%89%CF%89%CE%BD-%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%B1%CE%B4%CE%B1-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%B5%CE%B5.html#.WgI6wxhZmwE.facebook

Το μονο σιγουρο ειναι αυτο. Η αποφαση αυτη εχει προσβληθει εδω και καποια χρονια απο δικους μας φιλοζωους ακτιβιστες σε συνεργασια με ξενους. Η ρίζα του κακού βρίσκεται στον ιδιο τον κρατικο φορεα και κατ’ επεκταση στις δημοτικές αρχές.

Στους πανω απο 450 δήμους της χώρας μόνο 44 έχουν υλοποιήσει προγράμματα ευζωίας και στειρώσεων σε αδέσποτα, παρότι ΟΛΟΙ οι δήμοι λαμβάνουν κονδύλια για το σκοπό αυτό. Εμείς όμως πληρώνουμε όλοι τους δημοτικούς φόρους μας.

Αυτή η διεφθαρμένη κατάσταση πρέπει να σταματήσει. Αν είμαστε υπεύθυνοι πολίτες, έπρεπε να κάνουμε ομαδικές αγωγές αποζημιώσεων για εξαπάτηση, αφού τα θύματα της απάτης τα ζώα δεν μπορούν να αντιδράσουν.

Ολα αυτα ειναι εις γνωση των φιλοζωικων οργανωσεων που στην πλειοψηφια τους ειναι ΜΚΟ και κανουν οτι σφυρουν αδιαφορα, βγαζοντας αναξιοπιστους τους ακτιβιστες, χωρις να προσβαλλουν νομικα αυτη την αποφαση που ειναι υπαρκτη.

Τι κανουν και μπαινοβγαινουν στο ΥΠΑΑΤ τοσα χρονια και δεν εχει γινει τιποτα της προκοπης για τα ζωα? Αντιθετα παρουσιαζεται οτι η χωρα μας ειναι απο τις πρωτες σε κακοποιησεις, πραγμα που δεν ισχυει, γιατι δεν υπαρχουν επισημα στατιστικα στοιχεια, ουτε εχει γινει ποτε καταγραφη των αδεσποτων ζωων στη χωρα μας.

Τι κανουν οταν εδω και πολυ καιρο πηγαινοερχονται στην Ε.Ε.? Το μονο σιγουρο ειναι οτι οσοι εντελλονται και ειναι αναμεμιγμενοι στην ολη ιστορια θα πρεπει να τους επιρριφθουν ευθυνες για τον ασχημο χειρισμο τους. Δεν φανηκαν ουτε την υστατη αυτη στιγμη ανταξιοι των προσδοκιων του φιλοζωικου κινηματος που ηγουνται και εκπροσωπουν.

Θα επρεπε να μην συμμετεχουν στα σχεδια του αρμοδιου υπουργειου με τακτικες που θα φερουν την φιλοζωια 100 χρονια πισω και να ειχαν συστρατευθει με το Πανελλαδικο Κινημα κατα των Κακοποιησεων, πολεμωντας νομικα ολους τους υπολοιπους κρατικους υπαλληλους με την μασκα του φιλοζωου, που ηδη εχουν αναλαβει να εφαρμοσουν το σχεδιο και να το εκτελεσουν, εξαφανιζοντας την αδεσποτη ζωη στη χωρα μας, με φολες και με ευθανασιες.

Στο ΥΠΑΑΤ παιζονται τα κεφαλια των αδεσποτων. Θα επιρριφθουν ευθυνες στους “φιλοζωους” που εφαρμοζουν την οδηγια της Ε.Ε. και σε αυτους που θα συνεχισουν με πιο απανθρωπα μετρα επισημως, οπως οι ευθανασιες. Οσο για τις μαζικες δηλητηριασεις, μονο ενας αφελης δεν θα μπορουσε να καταλαβει τι συμβαινει. Επειδη εχουν γινει εδω και χρονια απο τοτε που ηρθε στα χερια ανεξαρτητων φιλοζωων ακτιβιστων ολες οι νομικες ενεργειες για να προσβαλλουν την συγκεκριμενη οδηγια, θα ακολουθησουν πολυ συντομα και πιο σκληρα μετρα αντιμετωπισης του θεματος. Οι φιλοζωοι να ειναι σε εγρηγορση.

©ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΦΟΛΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΕΩΝ

©ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΑ-ΚΙΝΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΦΟΛΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΕΩΝ

https://www.facebook.com/panhellenicmovementforanimals/photos/bc.AbpBDJ91IBAGWmwb3ubZOU9phPyocLkxj4UdEmQ3N_kFFuTRNtvkNYZ1yYRgq5ZeVegglaznIfYZb9Z6dS_wQ_rHiZIfvqk5WawGO3GIUQlu3oh_zxafm48HmvbrwR9JSuxACyxeWX2QdCVLZIt2fU5lEpf3iBVXOyVazRWQ6RdAEMFrh2iPThyBk8i5YOoe0hJn253rH_h4iM6O7dgdJEAOH3oiIyADL9gzCOmqpOCs_A/1981179381908893

Please follow and like us:
error2
fb-share-icon20
Tweet 20
fb-share-icon20

Βοηθήστε μας για να συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε το etetrapodotypia.gr και για να προβούμε σε όσες νομικές ενέργειες απαιτούνται για την αλλαγή του νόμου σε κακούργημα και την διεκπεραίωση των project μας.

Μην ξεχάσετε να διαβάσετε

error

Η κακοποιηση ζωου δεν ειναι πλημμελημα. Ειναι κακουργημα! Παρακαλουμε υπογραψτε το ψηφισμα και διαδωστε το μηνυμα! Αnimal abuse is not a misdemeanor. It is a felony! Please sign the petition and spread the message!