19 Απριλίου, 2024
Κακοποίηση ζώων και ακτιβισμός - Η αδέσμευτη φωνή των τετράποδων
Η ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΖΩΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ
Ανάγνωση σε: < 1 λεπτό
427 Views

Το Φιλοζωικο Σωματειο Μαραθωνα παρίσταται στη δικη του γυναικοκτονου, προς υποστήριξη της κατηγορίας για την θανατωση της Ροξυ.

Δεκτό εγινε το αίτημα του Φιλοζωικου, για την κακοποίηση δια πνιγμου της Ροξυ από πρόθεση, σε βαθμό κακουργηματος. Η δίκη διεκόπη.

Κοιτωντας ξανα το υλικο που εχουμε συγκεντρωσει, δεν θελαμε ποτε να φανταστουμε και να σκεφτουμε την φρικτη αληθεια, αλλα απο την πρωτη στιγμη δεν μας κολλησε ο τροπος αντιδρασης της ατυχης σκυλιτσας Ροξυ.

Απλα, σαν να μην μπηκαν αγνωστοι, το ζωακι εμεινε και αυτο απραγο, αντικριζοντας τον θανατο του.

Δεν ακουστηκε! Δεν αντισταθηκε!

Το αθωο αυτο τετραποδο πλασμα, βρεθηκε απο τους αστυνομικους κρεμασμενο και πνιγμενο.

Τελικα, διαπιστωνουμε για αλλη μια φορα πως ενας σκυλος δεν λεει ΠΟΤΕ ψεμματα! Την αληθεια την δειχνει με τον τροπο του!

Ο κακοηθης ναρκισσιστης πα-τερας, σκοτωσε εν’ ψυχρω την αγαπημενη σκυλιτσα της Καρολαιν, μετα την ιδια και στο τελος εβαλετο μωρο της επανω στο αψυχο σωμα της.

Συσσωμοι οι φιλοζωοι του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ, είμαστε συγκλονισμένοι και απαιτούμε δικαίωση και επιβολή των ανωτατων ποινων στον υποκριτή, γυναικοκτονο-ζωοκτονο για τις δυο αδικοχαμένες ψυχές της Καρολαιν και της Ροξυ, για το αποτρόπαιο, ειδεχθές, διπλό έγκλημα, με Ανθρωποκτονία και Ζωοκτονία απο πρόθεση.

Τώρα το λόγο έχει η δικαιοσύνη και μόνο αυτή…!!!

ΤΑ ΙΣΟΒΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΙΣΟΒΙΑ, ΜΕ ΟΤΙ ΣΥΝΕΠΑΓΕΤΑΙ ΑΥΤΟ!!!

ΕΙΜΑΣΤΕ Η ΦΩΝΗ ΤΟΥΣ!!!

©️ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΖΩΩΝ

Please follow and like us:
error2
fb-share-icon20
Tweet 20
fb-share-icon20

Βοηθήστε μας για να συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε το etetrapodotypia.gr και για να προβούμε σε όσες νομικές ενέργειες απαιτούνται για την αλλαγή του νόμου σε κακούργημα και την διεκπεραίωση των project μας.

Μην ξεχάσετε να διαβάσετε

error

Η κακοποιηση ζωου δεν ειναι πλημμελημα. Ειναι κακουργημα! Παρακαλουμε υπογραψτε το ψηφισμα και διαδωστε το μηνυμα! Αnimal abuse is not a misdemeanor. It is a felony! Please sign the petition and spread the message!