22 Απριλίου, 2024
Κακοποίηση ζώων και ακτιβισμός - Η αδέσμευτη φωνή των τετράποδων
Η ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΖΩΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ
Ανάγνωση σε: 2 λεπτά
1.268 Views
Αντι ολοι οι Δήμοι να αναρτούν αφίσες στο κέντρο της πόλης τους και στις στάσεις των λεωφορείων, που να προτρέπουν τους πολίτες να βάζουν ένα μπωλάκι με φαγητό και νερό στα αδέσποτα και να μην εγκαταλείπουν τα ζώα τους, στην πλειοψηφια τους αδιαφορούν και υποθάλπουν τις κακοποιήσεις και τις δηλητηριάσεις.
Πολλοι απο αυτους ξηλωνουν τις ταΐστρες-ποτίστρες για τα αδέσποτα και τα εξαφανίζουν από το κέντρο της πόλης τους, με μία απλή καταγγελία, τις περισσοτερες φορες ψευτικη και προκατασκευασμενη απο δικα τους κομματοσκυλα, οτι δηθεν κανουν επιθεσεις και ειναι επικινδυνα, χωρις να υπαρχει το παραμικρο στοιχειο που να αποδεικνυει κατι τετοιο.
Απο εκει και μετα ο μπογιας τους σε μορφη ιδιωτικης εταιρειας, ΜΚΟ και πασας μορφης, αναλαμβανει τη βρωμοδουλεια. Ετσι η πλειοψηφια των αδεσποτων ευθανατωνεται, η καταληγει σε κυνοκομεια -κολαστηρια , ασυλα της ντροπης, στα βουνα και στα λαγκαδια, καταδικασμενα σε αργο θανατο και προς καθε εκμεταλλευση απο το ιδιο το παρακρατος.
Παράλληλα εισπράττουν υψηλά κονδύλια από τα πακέτα της Ε.Ε.
και τον προϋπολογισμό.
Τι έγιναν τα 20.000.000 Ευρώ του ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ και το 1.400.000 του Υπουργειου Εσωτερικων?
Που ειναι τα αδέσποτα που εχουν εξαφανιστει, ειδικα την περιοδο κρισης που διανυουμε, αλλα και ολα τα προηγουμενα χρονια?
Που βρίσκονται τα “επανατοποθετημένα”
σκυλιά σε ολες τις πολεις της χωρας μας?
Κι ομως… Οι βρωμοψυχοι εχουν το θρασος να στερουν οτι αφορα την ευζωια τους, ακομα και να υποβαλλουν τα αδεσποτα στο μαρτυριο της διψας!
Τα τσιρακια δημαρχεων και των ΜΚΟ τους δεν εχουν το δικαιωμα να πετουν τα μπωλακια των ευαισθητοποιημενων πολιτων…
Ουτε οι γειτονες, ουτε οι παππαδες, ουτε οι προισταμενοι νοσοκομειων και δημοσιων κτιριων…
ΚΑΝΕΝΑΣ δεν εχει το δικαιωμα να ΠΑΡΑΝΟΜΕΙ…
ΝΕΡΟ ΠΑΝΤΟΥ!!! … Κι οποιος τολμησει να φερει αντιρρηση… μη διστασετε!!!
©ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΖΩΩΝ
Please follow and like us:
error2
fb-share-icon20
Tweet 20
fb-share-icon20

Βοηθήστε μας για να συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε το etetrapodotypia.gr και για να προβούμε σε όσες νομικές ενέργειες απαιτούνται για την αλλαγή του νόμου σε κακούργημα και την διεκπεραίωση των project μας.

Μην ξεχάσετε να διαβάσετε

error

Η κακοποιηση ζωου δεν ειναι πλημμελημα. Ειναι κακουργημα! Παρακαλουμε υπογραψτε το ψηφισμα και διαδωστε το μηνυμα! Αnimal abuse is not a misdemeanor. It is a felony! Please sign the petition and spread the message!