25 Απριλίου, 2024

Οι Ειρηνικες Διαμαρτυρίες της Ελιτ, δεν αφυπνηζουν τον κόσμο από τον λήθαργο, ώστε να αλλάξει το σύστημα, που γενοκτονει ανθρώπους και ζώα στη χώρα μας

Κακοποίηση ζώων και ακτιβισμός - Η αδέσμευτη φωνή των τετράποδων
Η ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΖΩΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ
Ανάγνωση σε: 3 λεπτά
147 Views

Αυτό που καλείστε οι φιλόζωοι για να διαμαρτυρηθειτε, είναι πάνω απ’ όλα η πολιτική που οι κρατικες οργανώσεις και οι ΜΚΟ ασκούν.

Προωθούν την παγκόσμια διακυβέρνηση, τον πλήρη έλεγχο και την υποταγή ανθρώπων και ζώων, στα σχέδια της παγκόσμιας Ελιτ και μαφίας του διεθνούς πολιτικο-φιλοζωο-περιβαλλοντολογικο-οικονομικου φόρουμ, τον μετανθρωπισμο, τη ναζιστική ευγονική και τη λήψη του DNA απο τα κατοικίδια ζωα, την ρομποτοποιηση και ψηφιοποίηση των πάντων.

Η θέση του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ είναι, ότι αυτό το εγκληματικό και δολοφονικό σύστημα που εδραιώθηκε και διαιωνίζεται πάνω στην καταπίεση, την εκμετάλλευση, την εξόντωση, το αίμα εκατομμυρίων ανθρώπων και ζωων, ανατρέπεται μόνο με την επαναστατικη και κοινωνική αντεπίθεση.

Μόνο με αυτό τον τρόπο μπορεί να αλλάξει η φιλοζωική, οικονομική και κοινωνική οργάνωση προς το συμφέρον της κοινωνικής βάσης, των αγνων φιλόζωων.

Μόνο έτσι μπορεί να υπάρξει πραγματική δικαιοσύνη.

Γιατί η δικαιοσύνη είναι ταξική.

Υπάρχει το δίκαιο των ισχυρών και το δίκαιο αυτών που δεν έχουν ούτε οικονομική ούτε κοινωνική ισχύ.

Αυτές οι δυο μορφές δικαίου δεν μπορούν να συνυπάρξουν.

Σε όλη την ανθρώπινη ιστορία, η μια υπάρχει μόνο εις βάρος της άλλης και βρίσκονται συνεχώς σε σύγκρουση.

Είναι ο ίδιος ο ταξικός πόλεμος, που ορίζει αυτή την σύγκρουση και αυτόν τον “πόλεμο”, το ΚΙΝΗΜΑ, λειτουργωντας ως Επαναστατικός Αγώνας Κατά της Κακοποιησης ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΖΩΩΝ, αλλά και των αγνών φιλόζωων, τον υπηρέτησε και τον υπηρετεί με κάθε κόστος και τίμημα.

Σήμερα που ζούμε τη μεγαλύτερη κρίση του συστήματος, ο ταξικός πόλεμος έχει λάβει την πιο άγρια μορφή των τελευταίων δεκαετιών.

…Και στο όνομα του ξεπεράσματος της κρίσης, η πλειοψηφία των ανθρώπων υποχρεώνονται με την βία την οικονομική, την αστυνομική, την δικαστική, να υποκύψουν στις απειλές και τους εκβιασμούς των ισχυρών και να υποστούν με σκυμμένο το κεφάλι τους εξευτελισμούς που τους επιβάλλουν ως “αναγκαίες θυσίες για να βγούμε από την κρίση”.

Όμως, το αντιλαμβάνεται ο καθένας, το αντιλαμβάνεστε ακόμα και εσείς, πως δεν είναι δυνατό να αντέξουν για πολύ ακόμα όλοι αυτοί οι φιλόζωοι και μη, τέτοια ταπείνωση.

Να ακροβατούν καθημερινά μεταξύ της επιβίωσης και του θανάτου, να βυθίζονται στην απόλυτη εξαθλίωση, να ζουν με τα αποφάγια, να μην έχουν σπίτι, φαϊ να πάνε στα παιδιά τους, δίποδα και τετραποδα, να μην μπορούν να τα προστατέψουν από την πείνα και τις αρρώστιες.

Το γνωρίζετε και εσείς, πως το δικό τους το δίκαιο κάποια στιγμή θα συγκρουστεί με το δικό σας.

Πως δεν είναι δυνατό να διαιωνίζεται εσαεί αυτή η συνθήκη.

Ναι, ο ταξικός πόλεμος είναι υπαρκτός και πιο ανελέητος από ποτέ.

… Και μέχρι αυτή τη στιγμή αυτός που κερδίζει είναι οι πλούσιοι, οι κρατιστές, τα αφεντικά, η οικονομική και πολιτική ελίτ των “φιλόζωων” και μη.

Μέχρι στιγμής κερδίζετε εσείς και τα συμφέροντα που υπηρετείτε. Όμως αυτή η νίκη είναι μόνο προσωρινή.

Το ΚΙΝΗΜΑ και Ο Επαναστατικός Αγώνας του, όλα αυτά τα χρόνια αγωνιζόταν και θα συνεχίσει να αγωνίζεται, για να αντιστραφούν οι όροι στον ταξικό και κοινωνικό πόλεμο, για να νικήσει το δίκαιο, το επαναστατικό.

Για να εδραιωθεί στις συνειδήσεις των καταπιεσμένων φιλόζωων ότι είναι δίκαιο, απαραίτητο και δυνατό να πολεμήσουν το σύστημα και να το νικήσουν.

Ότι η μόνη πραγματική δικαιοσύνη μπορεί να υπάρξει μόνο όταν ανατρέψουμε το καθεστώς της αδικίας.

Μόνο όταν πάψουν να υπάρχουν προνομιούχοι, ισχυροί και ανίσχυροι, πλούσιοι και φτωχοί, μόνο όταν εξαφανιστούν όλοι οι όροι που εμποδίζουν να υπάρξει μια κοινωνία ισότητας και ελευθερίας για όλους τους ανθρώπους, φιλοζωους και μη.

…Και αυτό δεν είναι μια υπόθεση που κατακτιέται με την πειθώ, τον λόγο, τις ειρηνικές διαμαρτυρίες.

Δυστυχώς, οι ισχυροί αυτού του πλανήτη έβαλαν οι ίδιοι τους όρους με τους οποίους πρέπει να τους πολεμήσουμε, για να αλλάξουμε τον κόσμο.

Δεν θα εγκαταλείψουν τις θέσεις και τα προνόμιά τους, παρά μόνο αν εξαναγκαστούν.

Μόνο με τον μαζικό, Επαναστατικό αγώνα των καταπιεσμένων, θα υποχρεωθούν να οπισθοχωρήσουν.

Μόνο αν υποστούν το κόστος της βίας που ασκούν στην κοινωνία, αν καταλάβουν ότι δεν έχουν πια σκλάβους να διαχειριστούν, αλλά ελεύθερους ανθρώπους, έτοιμους να πολεμήσουν για την ελευθερία τους και την κοινωνική δικαιοσύνη.

Μόνο τότε θα εγκαταλείψουν τις θέσεις τους και θα τρέχουν να κρυφτούν.

Μόνο τότε θα φοβηθούν πραγματικά…

…Και μια τέτοια επιτυχία, ας μην γελιόμαστε, δεν είναι δυνατό να επιτευχθεί από έναν υποτονικό, μη αντιδραστικό, ακόμα και βολεμενο λαό στις τοπικές κοινωνίες, όσο μεγάλη και αποφασιστική εξέγερση κι αν κάνει.

©️ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΖΩΩΝ

Please follow and like us:
error2
fb-share-icon20
Tweet 20
fb-share-icon20

Βοηθήστε μας για να συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε το etetrapodotypia.gr και για να προβούμε σε όσες νομικές ενέργειες απαιτούνται για την αλλαγή του νόμου σε κακούργημα και την διεκπεραίωση των project μας.

Μην ξεχάσετε να διαβάσετε

error

Η κακοποιηση ζωου δεν ειναι πλημμελημα. Ειναι κακουργημα! Παρακαλουμε υπογραψτε το ψηφισμα και διαδωστε το μηνυμα! Αnimal abuse is not a misdemeanor. It is a felony! Please sign the petition and spread the message!