18 Απριλίου, 2024
Κακοποίηση ζώων και ακτιβισμός - Η αδέσμευτη φωνή των τετράποδων
Η ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΖΩΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ
Ανάγνωση σε: 2 λεπτά
488 Views

Οσον αφορα τις ευθανασιες, δεν ειναι ευκολη λυση. Ευθανασια κανεις ΜΟΝΟ οταν το ζωο ειναι αρρωστο, πεθαινει ετσι κι αλλιως και στην προσπαθεια σου να το λυτρωσεις απο τους πονους του, η απο ενα δυσκολο τελος και εφ’ οσον ο κτηνιατρος δεν μπορει να κανει τιποτε αλλο πια για να το βοηθησει και πιστοποιησει οτι το τελος ερχεται σιγα-σιγα. Τοτε με μιση καρδια προβαινεις σε αυτη την ενεργεια, για την οποια βεβαια μετα δεν νιωθεις και τοσο υπερηφανος, αλλα δεν εχεις αλλα περιθωρια επιλογης και δεν θελεις να δεις το ζωο σου να φευγει με τις χειροτερες των συνθηκων. ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΠΡΟΒΑΙΝΕΙΣ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ.

Ενα αναπηρο, ενα τυφλο, η ενα ηλικιωμενο ζωο απλα εχει την ιδιαιτεροτητα του. Δεν σημαινει οτι ειναι αρρωστο. Η ευθανασια και μονο που αναφερεται σαν εννοια και σαν λεξη μας κανει και ανατριχιαζουμε, με τον τροπο που καποιοι θελουν να τη χειριστουν. Προκαλει το κοινο αισθημα και μονο και φερνει τα αντιθετα αποτελεσματα απο αυτα που θα περιμεναν αυτοι που την προτεινουν σαν λυση. Γιατι ετσι οπως το κανουν δεν ειναι λυση, αλλα εκβιασμος, στον οποιο δεν θελει κανεις να υποκυψει… Και οταν δεν θελεις να υποκυψεις σε κατι, αντιδραστικα δεν το κανεις.

Ισως αυτο να γινεται σε καποιες χωρες του εξωτερικου… Που γινεται δηλαδη… Τι να λεμε τωρα… Αλλα εδω ειναι Ελλαδα και αυτο το εχετε ξεχασει. Ξαναθυμηθειτε το και παρτε τα αλλιως τα πραγματα. Αυτο που εχει γινει ψωμοτυρι αλλου και εχει γινει αποδεκτο κιολας, εδω δεν προκειται να γινει με κανεναν τροπο, γιατι παντα θα υπαρχουν καποιοι που δεν θα υποστηριζουν μακαβρια πραγματα ως το ποιο φυσιολογικο πραγμα του κοσμου. Γιατι δεν ειναι το πιο φυσιολογικο πραγμα του κοσμου να μοιραζεις θανατο κατα το δοκουν.

Οτι γινεται αλλου, δεν σημαινει οτι πρεπει να γινεται και εδω. Γι’ αυτο και εμεις σε οτι τετοιο βλεπουμε, θα βγαζουμε κοκκινη καρτα.

Οσο για τους μεγαλοφορεις αργησαν να παρουν σοβαρη θεση επανω σε αυτο το θεμα. Διοτι ευθανασιες στη χωρα μας γινονται και παραγινονται στα μουλωχτα απο ΜΚΟ και φιλοζωικα σωματεια που προσκεινται στους δημους και συμμετεχουν στις 5μελεις επιτροπες τους, κρινοντας τα αδεσποτα ζωα ως επιθετικα και επικινδυνα, πατωντας επανω στο γραμμα του εχθροζωικου νομου. Πρεπει να κλεισουν αμεσα και να γινει ξεσκαρταρισμα μεσα απο τους κολπους τους, λειτουργωντας μονο αυτα που ειναι υπερ της ζωης και οχι να καταφευγουν στις ευθανασιες. Ενα μικρο νουμερο ζωων υιοθετειται και τα υπολοιπα βλεπουν τα ραδικια αναποδα απο τους αγγελους θανατου που τα εκπροσωπουν, σε συνεργασια παντα με τις δημοτικες αρχες και το συναφι τους.

Η πραξη απο μονη της ομολογει ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ.

Δεν μπορουμε να διανοηθουμε οτι υπαρχουν τετοια… υπερλαμπρα μυαλα στον φιλοζωικο χωρο. Που μονο φωτισμενα δεν ειναι…

Με αφορμη τον σαλο που ξεσπασε υστερα απο τις δηλωσεις του δημαρχισκου Σερρων περι ευθανασιας ολων των αδεσποτων ζωων της περιοχης του, μετα απο 15 ημερες παραμονης τους στο κυνοκομειο-κολαστηριο της πολης του στο ονομα του πολιτισμου και συμφωνα με τα προτυπα αλλων χωρων, δημιουργηθηκε το παρακατω ψηφισμα:

Παρακαλουμε βοηθήστε να αποτρέψετε την Ελληνικη Κυβερνηση να εφαρμοσει την οδηγια της Ευρωπαϊκής Ένωσης υπερ των μαζικών δολοφονιών αδέσποτων ζώων και την εγκατάσταση σε όλη την Ελληνικη Επικρατεια καταφυγίων θανατωσης (Killing Shelters) με την υπογραφή αυτου του ψηφισματος!

https://gopetition.com/petitions/%CE%B5%CE%BD%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%B9%CE%B1-%CF%83%CF%84%CE%B7-%CE%B8%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CF%84%CF%89%CF%83%CE%B7-%CE%B5%CF%85%CE%B8%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CF%83%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CF%89%CE%BD-%CE%B1%CE%B4%CE%B5%CF%83%CF%80%CE%BF%CF%84%CF%89%CE%BD-%CE%B6%CF%89%CF%89%CE%BD-%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%B1%CE%B4%CE%B1-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%B5%CE%B5.html

https://www.facebook.com/panhellenicmovementforanimals/photos/a.263973073629541/1491480410878795/

©ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΖΩΩΝ

©ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΑ

Please follow and like us:
error2
fb-share-icon20
Tweet 20
fb-share-icon20

Βοηθήστε μας για να συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε το etetrapodotypia.gr και για να προβούμε σε όσες νομικές ενέργειες απαιτούνται για την αλλαγή του νόμου σε κακούργημα και την διεκπεραίωση των project μας.

Μην ξεχάσετε να διαβάσετε

error

Η κακοποιηση ζωου δεν ειναι πλημμελημα. Ειναι κακουργημα! Παρακαλουμε υπογραψτε το ψηφισμα και διαδωστε το μηνυμα! Αnimal abuse is not a misdemeanor. It is a felony! Please sign the petition and spread the message!