20 Απριλίου, 2024
Κακοποίηση ζώων και ακτιβισμός - Η αδέσμευτη φωνή των τετράποδων
Η ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΖΩΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ
Ανάγνωση σε: < 1 λεπτό
175 Views

ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΜΟΝΟ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΚΑΠΟΙΩΝ και εχουν χιλιαδες πορτοπαραθυρα να μπαινεις και να βγαινεις και το πιο αστειο απο ολα ειναι οτι ΔΕΝ ΕΦΑΡΜΟΖΟΝΤΑΙ.

Οποτε απορουμε γιατι να υπαρχουν.

ΣΤΑΧΤΗ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΚΛΕΙΝΟΥΜΕ, ΠΑΡΑ ΝΑ ΤΑ ΑΝΟΙΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ.

Φυσικα δεν εξαιρειται και ο νεος εχθροζωικος, οργουελικος, αντισυνταγματικός νομος απο αυτο, ο οποιος ΠΡΕΠΕΙ ΑΜΕΣΑ ΝΑ ΑΚΥΡΩΘΕΙ , ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΣΚΟΤΕΙΝΑ ΣΗΜΕΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΖΩΩΝ.

ΒΛΕΠΕ ΜΑΖΙΚΕΣ ΕΥΘΑΝΑΣΙΕΣ ΚΑΙ ΜΟΝΙΜΟ ΕΓΚΛΕΙΣΜΟ ΤΩΝ ΑΔΕΣΠΟΤΩΝ ΖΩΩΝ ΣΕ ΝΑΖΙΣΤΙΚΑ ΚΟΛΑΣΤΗΡΙΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΟΧΕΤΕΥΣΗ ΤΟΥΣ ΜΑΖΙΚΑ ΜΕΣΩ PET TRAFFICKING ΠΡΟΣ ΑΓΝΩΣΤΕΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΕΙΣ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΙΧΝΗΛΑΣΙΜΟΤΗΤΑ ΕΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.

Γινονται προσπαθειες, αλλα πρεπει να επιταχυνθουν οι ρυθμοι, γιατι συνεχως θα δημιουργουνται και νεα προβληματα.

Οι καταγγελιες που γινονται πρεπει να πιανουν τοπο, γιατι μετα πεφτεις στη λογικη του γιατι να μιλησω, αφου ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ.

Η προταση μας ομως ειναι ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ, ΝΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΗ ΦΟΡΑ, ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ, ΧΩΡΙΣ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΚΑΙ ΥΠΕΡΒΟΛΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ.

Γιατι ετσι δεν αφηνουμε την ανεπαρκεια καποιων να φαινεται ως επαρκεια, την ανικανοτητα ως ικανοτητα, το οτι εχουμε ενα νομο και σωθηκαμε, ΕΝΩ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΑΜΕ και ολα αυτα ΤΑ ΔΗΘΕΝ ΚΑΙ ΝΑΙ ΜΕΝ ΑΛΛΑ που υπαρχουν η που δεν υπαρχουν και καποιοι προσπαθουν να μας πεισουν για το αντιθετο.

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΣ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΛΗΘΑΡΓΟ, ΣΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΣΕΙ ΚΑΙ ΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ.

©️ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΖΩΩΝ

©ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΑ Δ

Please follow and like us:
error2
fb-share-icon20
Tweet 20
fb-share-icon20

Βοηθήστε μας για να συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε το etetrapodotypia.gr και για να προβούμε σε όσες νομικές ενέργειες απαιτούνται για την αλλαγή του νόμου σε κακούργημα και την διεκπεραίωση των project μας.

Μην ξεχάσετε να διαβάσετε

error

Η κακοποιηση ζωου δεν ειναι πλημμελημα. Ειναι κακουργημα! Παρακαλουμε υπογραψτε το ψηφισμα και διαδωστε το μηνυμα! Αnimal abuse is not a misdemeanor. It is a felony! Please sign the petition and spread the message!