25 Απριλίου, 2024
Κακοποίηση ζώων και ακτιβισμός - Η αδέσμευτη φωνή των τετράποδων
Η ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΖΩΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ
Ανάγνωση σε: < 1 λεπτό
288 Views

Θα γίνουμε εριστικοι, αλλά θα προσπαθήσουμε ωστόσο να τηρήσουμε το δίκαιο πνεύμα στις αγωνιώδεις σκέψεις μας.

Σας είχαμε Προειδοποιήσει. 11 Χρόνια μετά, ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΤΑΙ η Ενστικτωδης Ουσία μας, για το σύστημα συνθλιψης-αφανισμου ανθρώπων-ζωων.

Ποτε η Ελλάδα δεν ήταν τόσο βουτηγμένη στα σκ@τα. Πολιτικα-Δικαστικά-Οικονομικά-Δημοσιογραφικα-Φιλοζωικα-Ηθικα αποσκ@τα.

Η χώρα έχει καταρρεύσει σε όλα τα επίπεδα, με αποτέλεσμα να ανοίξει η πόρτα σε άλλες μορφές διακυβέρνησης σε όλα τα επίπεδα.

Η ελίτ που θησαυριζει σε βάρος του λαού και των κόπων του και έχει φέρει την κατάσταση στον μεσαίωνα για ανθρώπους και ζώα, η θα εξοντωθει, η θα μεταλλαχθεί, η θα αποχωρήσει από την διαλυμένη χώρα, σε άλλες χωρες-εταιρειες, που εχουν συσσωρεύσει τον πλούτο των χαρτονομισμάτων τους…

ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ, ΦΙΛΟΖΩΟΙ ΚΑΙ ΜΗ, ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΝ ΚΟΙΜΙΣΜΕΝΟΙ ΣΤΟΥΣ ΚΑΝΑΠΕΔΕΣ… Η ΘΑ ΑΦΥΠΝΙΣΤΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΔΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΜΑΧΗ ΤΗΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ !!!

Μετά από τόσα ευχάριστα, έρχονται και τα χελιδονια, σιγά-σιγά…

©ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΖΩΩΝ

Please follow and like us:
error2
fb-share-icon20
Tweet 20
fb-share-icon20

Βοηθήστε μας για να συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε το etetrapodotypia.gr και για να προβούμε σε όσες νομικές ενέργειες απαιτούνται για την αλλαγή του νόμου σε κακούργημα και την διεκπεραίωση των project μας.

Μην ξεχάσετε να διαβάσετε

error

Η κακοποιηση ζωου δεν ειναι πλημμελημα. Ειναι κακουργημα! Παρακαλουμε υπογραψτε το ψηφισμα και διαδωστε το μηνυμα! Αnimal abuse is not a misdemeanor. It is a felony! Please sign the petition and spread the message!