24 Απριλίου, 2024

Οταν ήρθαν για τα αδέσποτα, δεν μίλησες… Οταν έρθουν για σένα, ποιος θα γαυγισει?

Κακοποίηση ζώων και ακτιβισμός - Η αδέσμευτη φωνή των τετράποδων
Η ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΖΩΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ
Ανάγνωση σε: 2 λεπτά
794 Views

Το ΚΙΝΗΜΑ για τουλάχιστον μια δεκαετία πίσω ενημέρωσε με συνεχόμενες στοιχειοθετημενες καταγγελίες τους φιλοζωους στην Ελλάδα και στο εξωτερικό για το οργανωμένο σχέδιο μαζικης εξόντωσης των αδέσποτων ζώων από το παρακρατος και τις αρχές, που εξυπηρετουν την εκάστοτε μνημονιακη κυβέρνηση και με ηθική αυτουργο την ίδια την Ε.Ε.

Η σαρωση-σκουπα-μπογιας, είναι μια τριτοκοσμικη μέθοδος, απάνθρωπη και παρανομη.

Κάθε φορά που αλλάζει ο νόμος και η Ε.Ε στέλνει το πακέτο για την υποτιθέμενη ευζωία των ζωων, όλος αυτός ο εγκληματικος συρφετος, με τις πλάτες του ίδιου του κράτους, “μειώνει ” τον αδέσποτο τετραποδο πληθυσμό με μεσαιωνικες μεθόδους, χωρίς να τους αγγίζει κανεις.

Ούτε ένα κτήνος με τη μάσκα του φιλοζωου, δεν έχει οδηγηθεί στη φυλακή με ισόβια κάθειρξη για τις κακουργηματικες του πράξεις σε βάρος αθώων πλασμάτων.

Αδεσποτα ζωακια που βρίσκονται σε δημόσιους χώρους, πλατείες, λιμάνια ακόμα και εκείνα που είναι εμβολιασμενα και στειρωμενα από τους Δήμους για να δείχνουν το μέγεθος της “φιλοζωιας” τους, για καθαρά ψηφοθηρικους λόγους, μαζί με τις ΜΚΟ που ειναι συμβεβλημενες μαζί τους με ζωομνημονια συνεργασιας, συμμετέχοντες στις 5μελεις επιτροπές-λαιμητομους και κτηνιατρους-χασαπηδες, που δίνουν τις πιο χαμηλές τιμές για να τα στέλνουν αδιάβαστα στα θυμαρακια.

Τα περισσότερα φροντιζονται χρόνια από φιλοζωους των περιοχών σε όλη την ελληνική επικράτεια.

Καλούμε τους Αγνους φιλοζωους πολίτες να κάνουν Καταγγελίες Στον Εισαγγελέα Για Τα Αδεσποτάκια Που Λείπουν Από Κάθε Γειτονιά!

Όλες Οι Περισυλλογές Είναι Παράνομες.

Να Επιστρέψουν Πίσω Τα Ζωάκια Απο Εκεί Που Τα Πήραν οι μπογιες των δημ(ι)ων.

Ας Μην Εφησυχάζουν Απο Τις Δηλώσεις Του εκάστοτε Δήμαρχου!

Τα Ζωάκια Θα Τα Φάει Το Μαύρο Σκοτάδι, Εάν Δεν Απευθυνθούν Με Αίτημα Στην Εισαγγελία, Να Επιστρέψουν Όλα Τα Ζωάκια Πίσω.

Εαν δεν υπάρχει ανταπόκριση από νομικής πλευράς, να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους με καθε τρόπο και μέσο και να φυγαδεψουν τα ζωα με ακτιβιστικες ενέργειες.

Να υπάρχει άμεση αντίδραση και να μην επιτραπεί άλλο αυτή η αισχρή κατάσταση.

Είναι χρέος όλων μας.

Έπεται συνέχεια…

©ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΖΩΩΝ

Please follow and like us:
error2
fb-share-icon20
Tweet 20
fb-share-icon20

Βοηθήστε μας για να συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε το etetrapodotypia.gr και για να προβούμε σε όσες νομικές ενέργειες απαιτούνται για την αλλαγή του νόμου σε κακούργημα και την διεκπεραίωση των project μας.

Μην ξεχάσετε να διαβάσετε

error

Η κακοποιηση ζωου δεν ειναι πλημμελημα. Ειναι κακουργημα! Παρακαλουμε υπογραψτε το ψηφισμα και διαδωστε το μηνυμα! Αnimal abuse is not a misdemeanor. It is a felony! Please sign the petition and spread the message!