20 Απριλίου, 2024

Κανενα ζωο δεν είναι εγκληματίας

Κακοποίηση ζώων και ακτιβισμός - Η αδέσμευτη φωνή των τετράποδων
Η ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΖΩΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ
Ανάγνωση σε: < 1 λεπτό
421 Views

Ο άνθρωπος μετατρέπει τα πάντα σε δολοφονους από το αρρωστημένο εγώ του…

Γιατί πολύ απλά νιώθει αηδία για τον εαυτό του και εκπαιδεύει αλλα δίποδα σε μηχανές για να σκοτώνουν.

Όλα όμως πάνω σου θα γυρίσουν, άρρωστο έκπτωτο… ον… Γιατί πολύ απλά εσύ το εθρεψες το κάθε τι…

Γιατί δεν υπάρχει αγάπη σε τίποτα… Ουτε στην ύπαρξη ολη… Παρα μόνο στην εγωικη σου ψυχοπαθεια…

Ανέλαβε την ευθύνη σου και ζήσε σε αρμονία… Είσαι το μόνο ον που δεν ξέρει τον ρόλο του επανω στη Γη…

Για να γίνει περισυλλογή αδέσποτων, που από “καταγγελίες” “κρίθηκαν” “επιθετικά”, πρέπει πρώτα να συνεδριάσει η πενταμελής επιτροπή των δήμ(ι)ων.

Χωρίς απόφαση της επιτροπής, είναι παράνομη η περισυλλογή και η οποιαδήποτε απόφαση και ανάθεση σε μπογια ιδιώτη και οποιασδήποτε άλλης μορφής σκυλομαζωχτη, χωρίς να κοινοποιηθεί η απόφαση σε όλα τα μέλη της επιτροπής.

Οι ΜΚΟ των δημ(ι)ων να διαλύσουν τα παραμαγαζα τους και να αναλάβουν ανεξαρτητα σωματεία από αδιάφθορους φιλοζωους την διαχείριση των αδέσποτων. Αρκετά σας ανεχτηκαμε.

Οπου δείτε φορτηγάκι μπογια να επιχειρεί να περισυλλεξει παράνομα αδέσποτο ζωο, σταματήστε το επί τόπου και καλέστε άμεσα το 100. Όχι το Α.Τ. της περιοχής σας που ειναι εμπλεκομενο στην όλη ιστορία. Αλλιώς υπάρχει και το 166… Και ο νοών νοείτω…

Όσοι καταλαβαίνουμε και νιώθουμε στο πετσί μας το έγκλημα που συμβαίνει σε βάρος συτων των δυστυχων πλασμάτων, ας κάνουμε τα δέοντα, προκειμένου να διασώσουμε όση υπόληψη έχει απομείνει στο ανθρώπινο είδος, το οποίο ειναι σίγουρα το χειρότερο., καταστροφικοτερο και φονικοτερο που υπάρχει επάνω στον πλανήτη μας.

©ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΖΩΩΝ

Please follow and like us:
error2
fb-share-icon20
Tweet 20
fb-share-icon20

Βοηθήστε μας για να συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε το etetrapodotypia.gr και για να προβούμε σε όσες νομικές ενέργειες απαιτούνται για την αλλαγή του νόμου σε κακούργημα και την διεκπεραίωση των project μας.

Μην ξεχάσετε να διαβάσετε

error

Η κακοποιηση ζωου δεν ειναι πλημμελημα. Ειναι κακουργημα! Παρακαλουμε υπογραψτε το ψηφισμα και διαδωστε το μηνυμα! Αnimal abuse is not a misdemeanor. It is a felony! Please sign the petition and spread the message!