24 Απριλίου, 2024
Κακοποίηση ζώων και ακτιβισμός - Η αδέσμευτη φωνή των τετράποδων
Η ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΖΩΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ
Ανάγνωση σε: < 1 λεπτό
942 Views
Υπάρχουν ακόμα διποδα κτηνη που οργανώνουν κυνομαχίες. Υπανθρωποι που “εκπαιδεύουν” και αναγκάζουν τα σκυλιά να δράσουν ενάντια στη φύση τους.
Υπάρχουν και απανθρωποι, που για να τονώσουν τα κομπλεξικά “εγώ” τους, επικροτούν την επιθετική στάση των σκυλιών τους απέναντι σε άλλα ζώα, κάποιες φορές με τραγικά αποτελέσματα.
Υπάρχουν ακόμα διεστραμενα ατομα, που για τα χρήματα ή για “μαγκιά” συνεχίζουν να χρησιμοποιούν αυτά τα πλάσματα και δεν τους σταματά τίποτα.
Ειναι επικινδυνα, οχι μονο για τα σκυλια, αλλα και για τους ανθρωπους και κυκλοφορουν αναμεσα μας.
Αυτο το αρρωστημενο sport που αυτα τα αθλια ανθρωποειδη το βλεπουν κερδοφορο, πρεπει να σταματησει.
Ειναι κριμα να αναγκαζουν τα ζωα να σκοτωνονται μεταξυ τους. Κανενα σκυλι στον κοσμο δεν γινεται αγριο, αν δεν το εκπαιδευσει ο κηδεμονας του.
Για να μπει ενα φρενο στις κακοποιησεις, πρεπει να αλλαξει αμεσα ο νομος σε κακουργημα. Η συμβολη ολων των φιλοζωων για την συλλογη υπογραφων στο ψηφισμα μας ειναι σημαντικη, ωστε να επιτευχθει ο στοχος μας.
Παρακαλουμε υπογραψτε και διαδωστε:
Αυτό το κινούμενο σχέδιο δημιουργηθηκε από τη νεολαια στο Harwin Elementary στο Prince George, BC.

Please follow and like us:
error2
fb-share-icon20
Tweet 20
fb-share-icon20

Βοηθήστε μας για να συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε το etetrapodotypia.gr και για να προβούμε σε όσες νομικές ενέργειες απαιτούνται για την αλλαγή του νόμου σε κακούργημα και την διεκπεραίωση των project μας.

Μην ξεχάσετε να διαβάσετε

error

Η κακοποιηση ζωου δεν ειναι πλημμελημα. Ειναι κακουργημα! Παρακαλουμε υπογραψτε το ψηφισμα και διαδωστε το μηνυμα! Αnimal abuse is not a misdemeanor. It is a felony! Please sign the petition and spread the message!