15 Φεβρουαρίου, 2023

Ο Άνταμ και τα 450+ τετραποδα φυλακισμένα αδέλφια του στο καταφυγιο του θανάτου της Borodyanka στην Ουκρανία ζητούν δικαίωση

Κακοποίηση ζώων και ακτιβισμός - Η αδέσμευτη φωνή των τετράποδων
Ανάγνωση σε: 2 λεπτά
275 Views

Το νήμα της ζωής τους πιθανότατα κόπηκε άδικα εν’ καιρώ πολέμου.

Αυτός είναι ο Adam… Ηταν στο καταφύγιο Borodyanka στο Κίεβο πριν το “Επιτελείο” των ζωοκτονων τραπεί σε φυγή.

Τα σκυλιά εκεί έμειναν χωρίς τροφή και νερό για 14 ημέρες και οι προσπάθειες για να τα προσεγγίσουν εμποδίστηκαν από τον ρωσικό στρατό.

Προς το παρόν, υπάρχει μια προσφορά περίπου 14.000 $ για οποιονδήποτε ή οποιαδήποτε ομάδα μπορεί να φτάσει στο Καταφύγιο, για να βοηθήσει όποιους σκύλους είναι ακόμα ζωντανοί… Αν υπάρχουν.

Δημοσιεύουμε τον Αδάμ και τα αδέλφια του για να μην ξεχαστουν ποτέ.

Συνυπεύθυνοι μακελαρηδες ανθρωπων και ζώων, για τα δεινά του Αδάμ, είναι ο Ρώσος γενοκτονος ηγέτης και οι κρατικοι διαχειριστές του καταφυγίου του θανάτου.

Θεωρούμε ότι είναι πολύ αργά για τα καημένα τα ζώα…

…Και δεδομένου ότι πυροβολούν σε οτιδήποτε πλησιάζει, αυτό φαίνεται σαν αδύνατο έργο, πόσο πρόθυμοι είναι οι άνθρωποι να τα βοηθήσουν.

Η Νατάσα και ο Ιγκόρ, ευθύνονται για τον φρικτό θάνατο των ζώων στην Μποροντιάνκα και αυτοί είναι οι “άνθρωποι” που έφυγαν από το καταφύγιο χωρίς να νοιάζονται για τα τρομοκρατημένα ζώα που δεν καταλαβαίνουν τι συμβαίνει.

Πώς μπορεσατε να αφήσετε αυτά τα ανυπεράσπιστα ζώα πίσω και να τα κρατήσετε κλειδωμένα???

Πραγματικά ντρέπομαστε για αυτό το πολλαπλό εγκλημα που διαπραξατε, διποδα κτήνη. Δεν έχετε καρδιά, αλλά πέτρα.

Αν είχαμε ένα καταφύγιο δεν θα εγκαταλειπαμε ποτέ τα ζώα μας, σαν να ήταν ο δικός μας θάνατος.

Ντροπή και αισχος σας παρασανταλα τερατα και δεν μπορείτε να διαχειριστείτε ποτέ ξανά τίποτα!!!

Να σας κλείσουν μέσα ισόβια σε ένα μπουντρουμι και να υποστειτε τα χειρότερα, για να δικαιωθούν τα άτυχα ζωάκια που έπεσαν στα βρώμικα και ματωμένα παλιοχερα σας, που θέλουν κόψιμο από τη ρίζα.

Φολα στους απανθρωπους…

©️ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΖΩΩΝ

Please follow and like us:
error3
fb-share-icon20
Tweet 20
fb-share-icon20

Βοηθήστε μας για να συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε το etetrapodotypia.gr και για να προβούμε σε όσες νομικές ενέργειες απαιτούνται για την αλλαγή του νόμου σε κακούργημα και την διεκπεραίωση των project μας.

Μην ξεχάσετε να διαβάσετε

error

Η κακοποιηση ζωου δεν ειναι πλημμελημα. Ειναι κακουργημα! Παρακαλουμε υπογραψτε το ψηφισμα και διαδωστε το μηνυμα! Αnimal abuse is not a misdemeanor. It is a felony! Please sign the petition and spread the message!