19 Μαρτίου, 2024

Εξανεμιζονται οι ελπίδες για τη διάσωση των 450+ εγκαταλειμμένων αδέσποτων ζώων στο μεγαλυτερο καταφύγιο του θανάτου Borodyanka της Ουκρανιας

Κακοποίηση ζώων και ακτιβισμός - Η αδέσμευτη φωνή των τετράποδων
Η ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΖΩΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ
Ανάγνωση σε: 2 λεπτά
631 Views

Σύμφωνα με όλες τις πληροφορίες, αυτά τα φτωχά ζώα δεν είχαν πρόσβαση σε νερό ή φαγητό από τις αρχές Μαρτίου.

Έχουν περάσει 14 μέρες… Πιθανότατα όλα τα σκυλιά μέχρι τώρα θα έχουν χαθεί.

Όσο λυπηρό κι αν είναι, δεν πιστεύουμε ότι κανένα από αυτά τα σκυλιά θα είναι ακόμα ζωντανό τώρα, εκτός κι αν έχουν αρχίσει να τρώνε αυτά που έχουν πεθάνει και έχουν βρει μια πηγή νερού όπως το χιόνι.

Εκτός αν οι Ρώσοι στρατιώτες είναι τόσο ευαισθητοποιημενοι, που τα τάισαν και τα ποτισαν.

Η πραγματικότητα είναι εξαιρετικά δυσάρεστη, αλλά είναι πολύ αργά για αυτά τα δύσμοιρα πλάσματα.

Ανατριχιαστικη η σκέψη οτι ακόμα κι αν από θαύμα κάποια να είναι ακόμα ζωντανα, δεν θα έχουν τη δύναμη να φύγουν από το καταφύγιο, ακόμα κι αν άνοιγε η πόρτα σήμερα.

Εκτός εάν το καταφύγιο βομβαρδιστηκε από τους Ρώσους και δεν το αποκαλύπτουν.

Αυτό μπορεί να φανεί από Drone και δορυφόρο.

Ειναι τοσο τρομερό, τόσο τραγικό, τοσο απανθρωπο…

Ντροπή και αισχος στα δίποδα κρατικά κτήνη που τα εγκατέλειψαν, ενώ θα μπορούσαν μέρες πριν να τα απελευθερωθουν από τα κλουβιά τους και να τα μεταφέρουν σε πιό ασφαλή καταφύγια.

Τα σκυλιά μπορούν να περάσουν το πολύ τρεις μέρες έτσι. Ή τους ταΐζει κάποιος τοπικά και έχουν βοήθεια, ή έχουν φύγει από τη ζωή, δυστυχώς και αυτό μας ραγίζει την καρδιά μας.

Οι πιθανότητες επιβίωσής τους είναι πολύ χαμηλές.

Η εκτίμηση από τους ανθρώπους σε τοπικό επίπεδο, είναι ότι η περιοχή είναι απροσπέλαστη και θα αποτελούσε κίνδυνο για τη ζωή τους.

Χρειαζόμαστε πραγματικά ένα must αναδημοσιευσης και διάδωσης της είδησης διεθνώς από τα ΜΜΕ σε αυτό το στάδιο.

Οι διασώστες, για το σπάσιμο των αλυσίδων, ζήτησαν να μην επικοινωνεί ο κοσμος περαιτέρω μαζί τους, σχετικά με αυτό το μέρος.

Επίσης, πρέπει να συνειδητοποιήσουμε ότι κανείς που αποφασίζει να προσπαθήσει, δεν πρόκειται να δημοσιοποιήσει αυτό το γεγονός, ή ότι κρύβεται πίσω από τις γραμμές του εχθρού .

Αυτό θα ήταν ανόητο.

Όσον αφορά τη Ρωσία, εχουν υπό κατοχή το έδαφος και χρειάζεται πράσινη ζώνη για τη δημιουργία οποιασδήποτε επιχείρησης διάσωσης, ακόμα και αν ενα ζώο βρεθεί ζωντανό.

Απαιτούμε από τη διεθνή φιλοζωική κοινότητα να καταδικαστουν οι ανευθυνουπευθυνοι για τις εγκληματικές τους ενέργειες με τις ανώτατες ποινές για κακοποίηση ζώων ως κακούργημα, να συλληφθούν και να σαπίσουν στις φυλακές ισόβια. Μόνο έτσι θα δικαιωθούν οι ψυχές των αδικοχαμένων ζώων.

©️ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΖΩΩΝ

Please follow and like us:
error2
fb-share-icon20
Tweet 20
fb-share-icon20

Βοηθήστε μας για να συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε το etetrapodotypia.gr και για να προβούμε σε όσες νομικές ενέργειες απαιτούνται για την αλλαγή του νόμου σε κακούργημα και την διεκπεραίωση των project μας.

Μην ξεχάσετε να διαβάσετε

error

Η κακοποιηση ζωου δεν ειναι πλημμελημα. Ειναι κακουργημα! Παρακαλουμε υπογραψτε το ψηφισμα και διαδωστε το μηνυμα! Αnimal abuse is not a misdemeanor. It is a felony! Please sign the petition and spread the message!