28 Μαρτίου, 2024
Κακοποίηση ζώων και ακτιβισμός - Η αδέσμευτη φωνή των τετράποδων
Η ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΖΩΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ
Ανάγνωση σε: 2 λεπτά
373 Views

Αυτη ειναι η επισημη σελιδα μας! Μπειτε ολoι και καντε like στον παρακατω συνδεσμο:

https://www.facebook.com/stopanimalabusegr

ΔΩΣΤΕ ΜΑΣ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΝΟΜΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΤΑ ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ ΕΧΘΡΟΖΩΙΚΟΥ ΜΟΡΦΩΜΑΤΟΣ !!!

Προσπαθούμε για ένα καλύτερο αύριο για όλα τα ζώα Πανελλαδικα, αλλά και σε παγκόσμιο επίπεδο. Σαν κίνημα σε μορφή σωματείου, υπάρχουμε για να υπερασπιζόμαστε και να διεκδικούμε τα δικαιώματα τους, μέσα από καθαρές ιδέες και αλήθειες.

Ο πρωταρχικός μας στόχος είναι η μετατροπή κακοποίησης ζώου από πλημμέλημα σε κακούργημα. Ο ιστοτοπος μας δημιουργήθηκε για καλύτερη και σωστή ενημέρωση, με τις σωστές προϋποθέσεις στον φιλοζωικό χώρο.

Για να προβούμε σε όσες νομικές ενέργειες απαιτούνται, οσον αφορα την αλλαγή του νόμου και την διεκπεραίωση των project μας, χρειαζομαστε την στηριξη σας. Ο τρόπος που μπορείτε να μας βοηθήσετε είναι ο εξής: Καταθεση σε τραπεζικό λογαριασμό : Τράπεζα: ALPHA BANK Αριθμός λογαριασμού : 18662959 IBAN: GR5501401370137002002015932 SWIFT/BIC: CRBAGRAA Όνομα δικαιούχου: ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΖΩΩΝ

Για την αποστολή απόδειξης δωρεάς παρακαλούμε στείλτε μας τα στοιχεία της κατάθεσής σας στο email :
stopanimalabusegreece@gmail.com

Μεινετε σε εγρηγορση και συντονισμενοι στις οργανωμενες κινησεις που θα γινουν απο το ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΖΩΩΝ και συμμετεχετε ενεργα, βοηθωντας τους ακτιβιστες του να διεκπεραιωσουν οτι ειναι εφικτο, για να παρεμποδισουν τα σχεδια της εκαστοτε μνημονιακης κυβερνησης, που αποβλεπει στην δικη μας εξοντωση, αλλα και των λατρεμενων μας τετραποδων πλασματων του δρομου, οπως φυσικα και των κατοικιδιων μας.

Τα ζωα ειναι αυτα που μας εμειναν, για να μας θυμιζουν τον παραδεισο. Αυτοι ομως “αγαπουν” την κολαση και υπηρετουν τους σκοτεινους σκοπους της, στοχευοντας στην εξαθλιωση καθε ζωντανου οργανισμου.
Η οργη ολων των αγνων φιλοζωων, να γινει χειμαρρος και να τους πνιξει!!!

Πατήστε στο παρακάτω λινκ για την καλυτερη οργανωση και τη μεγαλυτερη ενημερωση σας:

https://www.facebook.com/stopanimalabusegr

©ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΖΩΩΝ

Please follow and like us:
error2
fb-share-icon20
Tweet 20
fb-share-icon20

Βοηθήστε μας για να συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε το etetrapodotypia.gr και για να προβούμε σε όσες νομικές ενέργειες απαιτούνται για την αλλαγή του νόμου σε κακούργημα και την διεκπεραίωση των project μας.

Μην ξεχάσετε να διαβάσετε

error

Η κακοποιηση ζωου δεν ειναι πλημμελημα. Ειναι κακουργημα! Παρακαλουμε υπογραψτε το ψηφισμα και διαδωστε το μηνυμα! Αnimal abuse is not a misdemeanor. It is a felony! Please sign the petition and spread the message!