16 Απριλίου, 2024

Παράνομες περισυλλογες με εντολή αντιδημάρχου Μεσολογγίου. Ναρκωσαν αδεσποτα και τα παράτησαν σε άθλια κατάσταση σε παράνομο χωρο

Κακοποίηση ζώων και ακτιβισμός - Η αδέσμευτη φωνή των τετράποδων
Η ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΖΩΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ
Ανάγνωση σε: 2 λεπτά
753 Views

Εγκληματικές και καταστροφικες ενέργειες σε βάρος των αδέσποτων του δημιου- δήμου Μεσολογγίου, απο πλευρας αντιδημαρχου. Η 5μελης επιτροπή τι ρόλο βαράει? Τίποτα δεν γίνεται εν κρυπτώ.

Ποιος ειναι ο επικινδυνος κτηνιατρος που εμπλεκεται στην υποθεση, ναρκωνοντας τα δυσμοιρα σκυλακια?
Ποιες ειναι οι ενεργειες που εγιναν απο τη φιλοζωικη της περιοχης, την αστυνομια, την κτηνιατρικη υπηρεσια και τον εισαγγελεα?

Δημαρχισκοι απανθρωποι και αδιστακτοι. Ασυνείδητοι. Μέχρι να τους ψηφίσουν, παριστάνουν τους ανθρώπους. Τους δήθεν φιλόζωους. Μόλις πιάσουν την καρέκλα, γίνονται δήμιοι.

Στην Ελλαδα της κρισης του 2020, με ενα ανυπαρκτο κρατος, οι δημοι μαζι με τις αρχες, με μεσαιωνικες μεθοδους, κανουν οτι γουσταρουν, εξολοθρευοντας την αδεσποτη ζωη του τοπου, με ηθικη αυτουργο την Ε.Ε., χωρις να υπαρχει καμια τιμωρια για τους κυνηγους κεφαλων τους. Η μετατροπη της κακοποιησης ζωου απο πλημμελημα σε κακουργημα, παρεμποδιζεται απο τις συντεχνιες, τα τραστ και τις μαφιες με τη μασκα της φιλοζωιας.

Ξεσηκωθειτε και διαμαρτυρηθειτε ολοι οι αγνοι φιλοζωοι για το ολοκαυτωμα των τετραποδων που συντελειται μπροστα στα ματια μας και δεν αντιδρα κανεις απο τις τοπικες κοινωνιες.

Κακοποίηση ζώων και ακτιβισμός - Η αδέσμευτη φωνή των τετράποδων

Κακοποίηση ζώων και ακτιβισμός - Η αδέσμευτη φωνή των τετράποδων

Κακοποίηση ζώων και ακτιβισμός - Η αδέσμευτη φωνή των τετράποδωνΚακοποίηση ζώων και ακτιβισμός - Η αδέσμευτη φωνή των τετράποδων

Please follow and like us:
error2
fb-share-icon20
Tweet 20
fb-share-icon20

Βοηθήστε μας για να συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε το etetrapodotypia.gr και για να προβούμε σε όσες νομικές ενέργειες απαιτούνται για την αλλαγή του νόμου σε κακούργημα και την διεκπεραίωση των project μας.

Μην ξεχάσετε να διαβάσετε

error

Η κακοποιηση ζωου δεν ειναι πλημμελημα. Ειναι κακουργημα! Παρακαλουμε υπογραψτε το ψηφισμα και διαδωστε το μηνυμα! Αnimal abuse is not a misdemeanor. It is a felony! Please sign the petition and spread the message!