23 Ιουνίου, 2024
Κακοποίηση ζώων και ακτιβισμός - Η αδέσμευτη φωνή των τετράποδων
Η ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΖΩΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ
Ανάγνωση σε: < 1 λεπτό
1.125 Views

Στο νησί αυτό και όχι μόνο, όλα μα όλα τα ζώα τα δένουν έτσι για όλη τους τη ζωή.

Η φιλοζωη Alexandra Catsaitis που μας έστειλε το βίντεο, όταν ρώτησε ντόπιο γιατί, της ειπε: “Οι παλιοι κανανε σταυλους και τα βάζανε. Εμείς με αυτό τον τρόπο δεν τα χάνουμε “.

Δηλαδή και δεμένα βασανιστικά και εγκαταλελειμμένα στη βροχή, το κρύο, τον αέρα, η τον ήλιο, χωρίς στέγη, 24 ώρες το 24ωρο, ολο το χρόνο, όλη τους τη ζωή.

Καταγγείλετε το παστουρωμα και κάθε άλλη μορφή κακοποίησης στις τοπικές αρχές, που είναι υποχρεωμένες βάση νόμου να κάνουν το αυτονόητο και να τον εφαρμόσουν κατά γράμμα.

Κακοποίηση ζώων και ακτιβισμός - Η αδέσμευτη φωνή των τετράποδωνΚακοποίηση ζώων και ακτιβισμός - Η αδέσμευτη φωνή των τετράποδων

https://www.facebook.com/eleftheritetrapodotypia/videos/3413458692006185

www.etetrapodotypia.gr

Please follow and like us:
error2
fb-share-icon20
Tweet 20
fb-share-icon20

Βοηθήστε μας για να συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε το etetrapodotypia.gr και για να προβούμε σε όσες νομικές ενέργειες απαιτούνται για την αλλαγή του νόμου σε κακούργημα και την διεκπεραίωση των project μας.

Μην ξεχάσετε να διαβάσετε

error

Η κακοποιηση ζωου δεν ειναι πλημμελημα. Ειναι κακουργημα! Παρακαλουμε υπογραψτε το ψηφισμα και διαδωστε το μηνυμα! Αnimal abuse is not a misdemeanor. It is a felony! Please sign the petition and spread the message!