22 Απριλίου, 2024

Ποιος δινει το δικαιωμα σε ολους τους δημοτικους “αρχοντες” της χωρας και τις κρατικές ΜΚΟ, να συνεχιζουν ασταματητα εδω και χρονια την εγκληματικη τους συμπεριφορα εις βαρος αθωων ψυχων?

Κακοποίηση ζώων και ακτιβισμός - Η αδέσμευτη φωνή των τετράποδων
Η ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΖΩΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ
Ανάγνωση σε: < 1 λεπτό
280 Views

Ποιος σας δινει το δικαιωμα να παρανομειτε και να κανετε παραβαση των καθηκοντων σας???

Πως μπορει πανελλαδικα να μην τηρειται ο υπαρχων νομος προς την ευζωια του αδεσποτου πληθυσμου, αντιθετως με το πατημα στον ορο “επιθετικο” και “επικινδυνο” ζωο, εχετε αφανισει το μεγαλυτερο μερος του με ευθανασιες μεσα σε καταφυγια του θανατου Νταχαου και Αουσβιτς ακομα και σε υγιη τετραποδα πλασματα, οπως και με μαζικες εξοντωσεις με φολες και δηλητηρια που αν περασουν στον υδροφορο οριζοντα ειναι ακρως επικινδυνα και για τους ανθρωπους???

Γιατι δεν παρεμβαινουν οι εισαγγελεις για παραβαση καθηκοντος του εκαστοτε δημαρχισκου και των 5μελων επιτροπών του???

Αποριας αξιο, πως οι πολιτες των περιοχων σας αφηνουν στο απυροβλητο, οπως και οι φιλοζωικοι οργανισμοι που εχουν υποχρεωση να παρεμβουν και οχι να συνεργαζονται μαζι σας, υπογραφοντας ζωομνημονια που επιβαλλει η ιδια η Ε.Ε., συγκαλυπτοντας τα αισχη σας???

Αραγε τα κονδυλια πολλων δεκαδων χιλιαδων ευρω που χρηματοδοτειστε τοσα χρονια, γιατι δεν δινονται για την διαχειριση τους και καταληγουν να μοιραζονται σε βαθειες τσεπες???

Οι προεκλογικες σας κορωνες, με μοναδικο σκοπο την αυτοπροβολη και την ψηφοθηρια σας δεν πιανουν. Εκτελειτε ολοι σας εντολες απο τα μεγαλα αφεντικα, στα πλαισια της εξοντωσης τους, ακολουθωντας την ντιρεκτιβα που σας εχουν επιβαλλει.

Ειλικρινα, περα απο ντροπη, καθε φιλόζωος πολιτης που αγαπα και νοιαζεται πραγματικα για αυτες τις αθωες ψυχες, επρεπε να αισθανεται σιχαμαρα, να δρασει και να αντιδρασει αναλογως και να υψωσει το αναστημα του με καθε κοστος κατα των δικτατορισκων που αγονται και φερονται με ακρως φασιστικο και νεοναζιστικο τροπο, μεταφεροντας μας στον μεσαιωνα με οτι συνεπαγεται αυτο.

©ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΖΩΩΝ

Please follow and like us:
error2
fb-share-icon20
Tweet 20
fb-share-icon20

Βοηθήστε μας για να συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε το etetrapodotypia.gr και για να προβούμε σε όσες νομικές ενέργειες απαιτούνται για την αλλαγή του νόμου σε κακούργημα και την διεκπεραίωση των project μας.

Μην ξεχάσετε να διαβάσετε

error

Η κακοποιηση ζωου δεν ειναι πλημμελημα. Ειναι κακουργημα! Παρακαλουμε υπογραψτε το ψηφισμα και διαδωστε το μηνυμα! Αnimal abuse is not a misdemeanor. It is a felony! Please sign the petition and spread the message!