10 Φεβρουαρίου, 2023
Κακοποίηση ζώων και ακτιβισμός - Η αδέσμευτη φωνή των τετράποδων
Ανάγνωση σε: < 1 λεπτό
235 Views

Άνθρωποι και ζώα στον πόλεμο είναι και τα δύο θύματα… Ο πύραυλος σκοτώνει και τους δύο…

Φεύγοντας με ζώα από την Ουκρανία…

Παρακολουθούμε τα τρέχοντα γεγονότα στην Ουκρανία με καθαρή φρίκη και θα θέλαμε να εκφράσουμε την απεριόριστη συμπαράσταση μας σε όλους τους πληγέντες εκεί.

Νιώθουμε τον πόνο, την αγωνία, την θλίψη σας και οτι άλλο αισθάνεστε και δεν ευχόμαστε τίποτα περισσότερο από το να εχετε την ακεραιότητα, την ασφάλεια και την ηρεμία σας.

Πολλοί άνθρωποι προσπαθούν απεγνωσμένα να φύγουν από την Ουκρανία αυτή τη στιγμή.

Για οικογένειες με κατοικίδια ζώα, η είσοδος στη Γερμανία μπορεί να είναι δύσκολη, επειδή στερούνται τα απαραίτητα έγγραφα και οι φιλοζωικες οργανώσεις παρέχουν επείγουσα βοήθεια, λόγω της τρεχουσας, επικινδυνης κατάστασης, παίρνοντας προσωρινά τα ζώα τους σε σταθμούς καραντίνας, σε συνεργασία με κτηνιατρους. Υπάρχουν ομάδες στο αεροδρόμιο του Μονάχου.

Προσπαθούμε να μάθουμε και για άλλες χώρες που συνορευουν με την Ουκρανία τι ισχύει, οσον αφορά την είσοδο των πολιτών μαζί με τα κατοικίδια τους.

©️ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΖΩΩΝ

Please follow and like us:
error3
fb-share-icon20
Tweet 20
fb-share-icon20

Βοηθήστε μας για να συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε το etetrapodotypia.gr και για να προβούμε σε όσες νομικές ενέργειες απαιτούνται για την αλλαγή του νόμου σε κακούργημα και την διεκπεραίωση των project μας.

Μην ξεχάσετε να διαβάσετε

error

Η κακοποιηση ζωου δεν ειναι πλημμελημα. Ειναι κακουργημα! Παρακαλουμε υπογραψτε το ψηφισμα και διαδωστε το μηνυμα! Αnimal abuse is not a misdemeanor. It is a felony! Please sign the petition and spread the message!