Η Πρωτοχρονιά πλησιάζει…
Τα δυναμιτάκια και τα πυροτεχνήματα, το βράδυ της Πρωτοχρονιάς, προκαλούν φόβο στα κατοικίδια με αποτέλεσμα να χάνονται ή να τραυματίζονται!
Προσοχή στα ζώα σας, το βράδυ της Πρωτοχρονιάς !
Προετοιμαστείτε κατάλληλα για την Πρωτοχρονιά και βαλτε το σκύλο ή τη γάτα από νωρίς στο σπίτι και κλείστε καλά τα παράθυρα .
Αν λείψετε απ το σπίτι μην αφήσετε το σκύλο σας έξω στο μπαλκόνι γιατί μπορεί να πηδήξει απ το φόβο του ούτε δεμένο στην αυλή. Πάνω στον πανικό του όταν τρομάξει μπορεί να το σκάσει από το σπίτι ή να τραυματιστεί με την αλυσίδα του!
Ακόμα χειρότερα μπορεί στο δρόμο να χτυπηθεί από αυτοκίνητο. Αφήστε ενα ραδιόφωνο να παιζει.
Φροντίστε τα ζώα σας για να μην έχουμε και φέτος αγγελίες με τον θλιβερό τίτλο “χάθηκε το βράδυ της Πρωτοχρονιάς ” .
Σε κάθε περίπτωση φροντίστε το ζώο σας να φορά ταυτότητα με τηλέφωνό σας στο κολλάρο του.
Καλή χρονιά!
ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΦΟΛΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΕΩΝ
©ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΑ-ΚΙΝΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΦΟΛΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΕΩΝ
Βοηθήστε μας για να συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε το etetrapodotypia.gr και για να προβούμε σε όσες νομικές ενέργειες απαιτούνται για την αλλαγή του νόμου σε κακούργημα και την διεκπεραίωση των project μας.

Περισσότερα άρθρα
Ρέκβιεμ για τη Μάρω Κοντού
Η Κακοποιηση Δεν Ειναι “Μαγκια”. Κανενα Ζωο Να Μη Ζει Μεσα Στο Φοβο. Οχι Αλλα Θυματα. Οχι Αλλη Σιωπη. Οσο Εσυ Σιωπας, Καποιος Υποφερει
«Οι καλοί άνθρωποι, έχουν πάντα σπίτι τους μια γάτα.» Η αγάπη δεν είναι πολυτέλεια. Είναι επιλογή. Είναι πολιτισμός