2 Δεκεμβρίου, 2023
Κακοποίηση ζώων και ακτιβισμός - Η αδέσμευτη φωνή των τετράποδων
Η ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΖΩΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ
Ανάγνωση σε: 2 λεπτά
607 Views

[wpv-post-body][wpv-post-title][wpv-post-shortcode]Στις φωτιές της Χαβάης χρησιμοποιήθηκαν κατευθυνόμενα ενεργειακά όπλα, σε συνδυασμό με ισχυρούς ανέμους.

Το όλο γεγονός ήταν δοκιμές… και θα ακολουθήσουν κι άλλες.

Ηδη ακολούθησαν σε όλο τον κόσμο εκδηλώσεις πυρκαγιών οι οποίες προκλήθηκαν από κατευθυνόμενα ενεργειακά όπλα.

…Και τελικά θα χρησιμοποιήσουν τα όπλα αυτά εναντίον αυτών οι οποίοι θα προβάλλουν Αντίσταση…

Στους “ιους” που θα έρθουν, στα λοκντάουν που θα έρθουν, στα εμφυτεύματα ανίχνευσης και στην ενσωμάτωση στο νέο οικονομικό σύστημα / σύστημα αξιολόγησης (σκλαβιάς).

Περιμένουν ότι όλοι αυτοί οι οποίοι θα αρνηθούν να συμμορφωθούν, να φτάσουν τα 500 εκατομμύρια.

Λογαριάζουν να καταστρέψουν τελείως την αγορά κρυπτονομισμάτων κάποια στιγμή.

Δεν μπορούν να χρησιμοποιήσουν το νέο νόμισμα USDR χωρίς να έχουν καταστρέψει όλα τα κρυπτονομίσματα.

Πρέπει να τα καταστρέψουν όλα, έτσι ώστε να ξεχωρίσει μόνο ένα τελικά και αυτό θα είναι το USDR.

Η καμπάλ θέλει να παγιδεύσει όλους στο νέο οικονομικό σύστημα / σύστημα αξιολόγησης και δεν θα υπάρξει οδός διαφυγής απ’ αυτό.

Ακόμα κι αν κάποιος άνθρωπος η ζώο δεν ενταχθεί και πάει να ζήσει στη φύση, στα δάση, ο στόχος τους είναι να χρησιμοποιήσουν τα κατευθυνόμενα ενεργειακά όπλα, κατά όλων όσων δεν δέχτηκαν να παγιδευτούν στο νέο οικονομικό σύστημα / σύστημα αξιολόγησης και να τους εξολοθρεύσουν πλήρως, όσο βαθιά κι αν έχει κρυφτεί σε δάση στη φύση.

Γι’ αυτό καίνε δάση τώρα.

Γιατί όταν στο μέλλον κάψουν με τον τρόπο αυτό αντιστασιακούς, όλος ο κόσμος θα πει “άλλη μια φωτιά που καίει δάση” και δεν θα φαντάζει κάτι περίεργο…

Προς το παρόν κάνουν πάρα πολλές δοκιμές με τα όπλα κατευθυνόμενης ενέργειας για να τελειοποιήσουν τις βολές τους.

Τώρα, καμία φωτιά απ’ όσες μαίνονται στον κόσμο δεν είναι φυσιολογική, όμως ο κόσμος έχει δεχθεί τόση πλύση εγκεφάλου που δεν μπορεί να το δει.

Υπάρχει κάτι πολύ κριτικό με το έτος 2030 που η καμπάλ τρέχει να προλάβει.

Είναι γι’ αυτούς πολύ σημαντική ημερομηνία.

Οι δικές μας πληροφορίες λένε ότι τελικά θα αποτύχουν στα σχέδια τους.

Χρειάζεται να γίνει πιο μαζική αφύπνιση και όσο πιο πολλοί είναι αφυπνισμένοι, τόσο περισσότερες καθυστερήσεις θα συμβούν στα σχέδια τους.

Όταν οι καθυστερήσεις γίνουν αρκετές, τότε θα βρεθούν σε απελπιστική κατάσταση.

Όντως ξυπνάει περισσότερος κόσμος σιγά-σιγά, όμως όλοι είναι εξαρτώμενοι από το οικονομικό σύστημα, ελέγχονται με το χρήμα.

Η καμπάλ το γνωρίζει.

Η καμπάλ γνωρίζει ότι ανεξάρτητα από ότι κι αν πιστεύει κάποιος, μπορούν να τον ελέγξουν με έναν συνδυασμό χρήματος και φόβου.

Ακόμα κι αν ο κόσμος αρχίσει και οργανώνεται με ένα δικό του σύστημα μετρητών, τελικά θα καταργήσουν τελείως τα μετρητά και όποιος δεν είναι συνδεδεμένος με το ψηφιακό νόμισμα του νέου οικονομικού συστήματος / συστήματος αξιολόγησης δεν θα μπορεί να ζήσει.

©️ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΖΩΩΝ

Please follow and like us:
error2
fb-share-icon20
Tweet 20
fb-share-icon20

Βοηθήστε μας για να συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε το etetrapodotypia.gr και για να προβούμε σε όσες νομικές ενέργειες απαιτούνται για την αλλαγή του νόμου σε κακούργημα και την διεκπεραίωση των project μας.

Μην ξεχάσετε να διαβάσετε

error

Η κακοποιηση ζωου δεν ειναι πλημμελημα. Ειναι κακουργημα! Παρακαλουμε υπογραψτε το ψηφισμα και διαδωστε το μηνυμα! Αnimal abuse is not a misdemeanor. It is a felony! Please sign the petition and spread the message!