27 Απριλίου, 2024
Κακοποίηση ζώων και ακτιβισμός - Η αδέσμευτη φωνή των τετράποδων
Η ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΖΩΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ
Ανάγνωση σε: < 1 λεπτό
146 Views

Θα ψηθουμε από τη ζέστη για πολλές μέρες ακόμα!

Ξερετε τι μας συγκλονιζει στα αδεσποτακια ζωα?

Η σιωπηλη τους εγκαρτερηση…

Καθισμενα, η κουλουριασμενα στις ζεματισμενες πλακες του πεζοδρομιου, μέσα στον καύσωνα και με θερμοκρασιες που αγγίζουν το κόκκινο, με τις γλώσσες εξω, λαχανιασμενα, βιώνοντας έντονη δυσφορία, ακόμα και θερμοπληξία, που επιφέρει σε πολλά από αυτά τα δυσμοιρα πλάσματα το θανατο, με την ψυχη ματωμένη, μοιαζει να μην περιμενουν απολυτως τιποτα από την αδιαφορία και την απανθρωπια των κρατικών ανευθυνουπευθυνων, αλλά και μεγάλης μερίδας αφιλοζωων, σκ@τοψυχων διποδων…

Ολοι οι αγνοι φιλόζωοι, θα φροντιζουμε για την καλυτερευση της ζωης τους, ως οφειλουμε…

Η έλλειψη νερού, είναι άκρως βασανιστική, για όλα τα έμβυα όντα.

Νερό και ξηρή τροφή σε σκιερό σημείο, έξω από το σπίτι μας, η το μαγαζί μας, για τα τετραποδα που υποφέρουν από τη ζέστη, ακόμα και για τους φτερωτους επισκέπτες!

Μεταφέρουμε ζώα και συνανθρωπους μας που εχουν πάθει θερμοπληξια σε δροσερό μέρος, η σε χώρο με κλιματισμό! Έχουμε μαζί μας μπουκαλάκια νερού!

Βρεχουμε μια πετσέτα και την ρίχνουμε επάνω στο ζώο. Με αυτόν τον τρόπο ρίχνουμε τη θερμοκρασία του, μέχρι να το πάμε στον κτηνίατρο αν χρειαστεί!

Δεν είναι έγκλημα να φροντίζεις τα Αδέσποτα! Επιτρέπεται και από το νόμο!!!

Τα ζώα είναι άξια σεβασμού! Όπως δίνουμε νερό στο παιδί μας, ετσι πρέπει και στα μοναδικά αυτα πλασματα! Υποκλινομαστε στο μεγαλείο τους!!!

©ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΖΩΩΝ

Please follow and like us:
error2
fb-share-icon20
Tweet 20
fb-share-icon20

Βοηθήστε μας για να συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε το etetrapodotypia.gr και για να προβούμε σε όσες νομικές ενέργειες απαιτούνται για την αλλαγή του νόμου σε κακούργημα και την διεκπεραίωση των project μας.

Μην ξεχάσετε να διαβάσετε

error

Η κακοποιηση ζωου δεν ειναι πλημμελημα. Ειναι κακουργημα! Παρακαλουμε υπογραψτε το ψηφισμα και διαδωστε το μηνυμα! Αnimal abuse is not a misdemeanor. It is a felony! Please sign the petition and spread the message!