28 Μαΐου, 2023
Κακοποίηση ζώων και ακτιβισμός - Η αδέσμευτη φωνή των τετράποδων
Ανάγνωση σε: < 1 λεπτό
536 Views

Τα σκυλιά πετάνε τα σκουπίδια??? Τα σκυλιά πετάνε τις γόπες???

Τα σκυλιά δεν θα κατουρήσουν πότε μέσα στη θάλασσα, κάτι που εσύ κάνεις συνέχεια!!!

Ας κάνουμε εμείς πρώτα αυτά που πρέπει σαν γνωστικά πλάσματα που είμαστε και μετά να πιάσουμε τα ζώα…

Πρόστιμο δύναται να επιβληθεί από το Λιμενικό, όταν κατά τον έλεγχο διαπιστωθεί πως ο κάτοχος του δεσποζομενου σκύλου δεν φέρει το βιβλιάριο υγείας του και δεν διαθέτει ηλεκτρονική σήμανση.

Η εσωτερική υπηρεσιακή εγκύκλιος του Λιμενικού, η οποία δεν επιτρέπει την παρουσία δεσποζομενων σκύλων στον αιγιαλό, δεν έχει υπερβαινουσα νομική ισχύ έναντι της κείμενης νομοθεσίας, η οποία επιτρέπει τους δεσποζομενους σκύλους στην παραλία και φυσικά εντός της θαλάσσης.

Εάν ο μηνυομενος κηδεμονας του συγκεκριμένου σκύλου, πληροί τις ως άνω αναγραφόμενες προϋποθέσεις, οφείλει να υποβάλει στον ενάγοντα μήνυση για ψευδή καταμήνυση και στους λιμενικούς για παράβαση καθήκοντος…

Σημειολογικά, ο σκύλος λόγω φυσιολογίας δεν δύναται να ουρήσει και αφοδευσει εντός του ύδατος εν συγκρίσει με τα δίποδα ζώα, οποία ουκ ολίγες φορές προβαίνουν σε αυτή την απαράδεκτη ενέργεια εντός της θάλασσας…

Σας πειραζουν τα σκυλια αν μπαινουν στο νερο, αλλα δεν σας πειραζει που κατουραει ΟΛΟΣ ο πλανητης εκει …Τα σκυλιά…

Gepostet von ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΑ am Dienstag, 6. August 2013

©ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΖΩΩΝ

©ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΑ Δείτε λιγότερα

Please follow and like us:
error3
fb-share-icon20
Tweet 20
fb-share-icon20

Βοηθήστε μας για να συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε το etetrapodotypia.gr και για να προβούμε σε όσες νομικές ενέργειες απαιτούνται για την αλλαγή του νόμου σε κακούργημα και την διεκπεραίωση των project μας.

Μην ξεχάσετε να διαβάσετε

error

Η κακοποιηση ζωου δεν ειναι πλημμελημα. Ειναι κακουργημα! Παρακαλουμε υπογραψτε το ψηφισμα και διαδωστε το μηνυμα! Αnimal abuse is not a misdemeanor. It is a felony! Please sign the petition and spread the message!