29 Μαρτίου, 2024
Κακοποίηση ζώων και ακτιβισμός - Η αδέσμευτη φωνή των τετράποδων
Η ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΖΩΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ
Ανάγνωση σε: < 1 λεπτό
466 Views

Ποτε στα MME-τηλεόραση δεν εχουν αναφερει για την προστασια των ζωων απο κακοκαιρια, σαν να μην υπάρχουν ζώα στην Ελλάδα.

Ανυπολογιστος αριθμος ζωων χαθηκαν εξαιτιας του καταστροφικου περασματος του κυκλωνα Ιανου, αλλα και απο την σφοδρη καταιγιδα που ακολουθησε στην πολυπαθουσα Κεφαλλονια.

Οσα πλασματα της αγριας πανιδας καταφεραν να επιβιωσουν, τρομαγμενα, ταλαιπωρημενα και πεινασμενα, τα εξοντωσαν ανανδρα οι “ρυθμιστες” της φυσης.

Οπως μας κατηγγειλε ο Ιωαννης Κοσματος, στο νησι οι κατοικοι μαχονται με τη Δασάρχη να εκδώσει οδηγία απαγόρευσης μετά από τρεις θεομηνιες και τους απαντάει με θράσος:
“Κύριε μου, έχουν πληρώσει άδειες”.

…Και το τουφεκιδι συνεχίζεται, γεμίζουν τα σακίδια με λαγούς και πουλιά, πεινασμένα, τρομαγμένα, χωρις φωλιές.

Διαβαστε ολοκληρη την καταγγελια στο αρθρο που εγραψε ο ιδιος εδω:

https://kefaloniastatus.gr/lets-talk-about-animals/2020/09/se-mia-theominia-den-yparchoyn-mono-anthr/

Please follow and like us:
error2
fb-share-icon20
Tweet 20
fb-share-icon20

Βοηθήστε μας για να συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε το etetrapodotypia.gr και για να προβούμε σε όσες νομικές ενέργειες απαιτούνται για την αλλαγή του νόμου σε κακούργημα και την διεκπεραίωση των project μας.

Μην ξεχάσετε να διαβάσετε

error

Η κακοποιηση ζωου δεν ειναι πλημμελημα. Ειναι κακουργημα! Παρακαλουμε υπογραψτε το ψηφισμα και διαδωστε το μηνυμα! Αnimal abuse is not a misdemeanor. It is a felony! Please sign the petition and spread the message!