Σκύλος έσωσε μάνα και κόρη από τη φωτιά που είχε πιάσει το σπίτι τους στη Θεσσαλονικη!

192 Views

Οι δυο γυναίκες εκείνη την ώρα κοιμόντουσαν

“Φύλακας-Άγγελος» αποδείχθηκε ο σκύλος μιας οικογένειας στη Θεσσαλονίκη. Σε μια μονοκατοικία στην Πολίχνη Θεσσαλονίκης ξέσπασε φωτιά με αποτέλεσμα ο σκύλος να αρχίσει να γαβγίζει. Μάνα και κόρη, που δεν είχαν καταλάβει τη φωτιά, πετάχτηκαν ακούγοντας το σκύλο.

Το σπίτι καταστράφηκε ολοσχερώς παρά την άμεση παρέμβαση της πυροσβεστικής με δέκα πυροσβέστες και τρία οχήματα.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική η φωτιά φαίνεται να ξεκίνησε από το παιδικό δωμάτιο και επεκτάθηκε γρήγορα και στο υπόλοιπο σπίτι, το οποίο υπέστη σοβαρές υλικές ζημιές.

Η μητέρα δήλωσε στην Πυροσβεστική: «Ο σκύλος ήταν που ξύπνησε τη μικρή και μετά η μικρή ξύπνησε εμένα. Έπειτα, πήρα τηλέφωνο την Πυροσβεστική και μας είπαν ότι έρχονται αμέσως, αλλά να απομακρυνθούμε από το σπίτι. Στην αρχή είχα προσπαθήσει να σβήσω τη φωτιά με κουβάδες, αλλά φούντωσε περισσότερο”.

Η φωτιά κατέστρεψε ολοσχερώς το σπίτι στη Θεσσαλονίκη. Τα πράγματα όμως θα μπορούσαν να ήταν ακόμη χειρότερα…

Η πυρκαγιά ξέσπασε τα ξημερώματα σε διαμέρισμα στην Πολίχνη, στη Θεσσαλονίκη. Η φωτιά εκδηλώθηκε στο δωμάτιο νεαρής που μένει μαζί με τη μητέρα της και πολύ γρήγορα πήρε διαστάσεις.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, η φωτιά ξεκίνησε από ηλεκτρικό σώμα θέρμανσης, όταν έπεσαν πάνω του ρούχα. Το ευτύχημα είναι ότι μέσα στο ίδιο δωμάτιο βρισκόταν το σκυλί της, το οποίο γάβγισε και την ξύπνησε.

Η νεαρή αμέσως ειδοποίησε τη μητέρα της και εκείνη με τη σειρά της την Πυροσβεστική. Στο σημείο έσπευσαν δέκα πυροσβέστες με τρία οχήματα, που επιχείρησαν για την κατάσβεση.

Από τη φωτιά το σπίτι καταστράφηκε ολοσχερώς, όμως ευτυχώς οι δύο γυναίκες είναι σώες. Χρωστούν τη ζωή τους, στον σκύλο που έχουν…

Αυτοψία εγινε στο σπίτι που εκδηλώθηκε η φωτιά.

Πηγη: ANT1-Petpet.news

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *