11 Αυγούστου, 2022
Κακοποίηση ζώων και ακτιβισμός - Η αδέσμευτη φωνή των τετράποδων
Ανάγνωση σε: 2 λεπτά
235 Views

Υπάρχει τεράστια διαφορά μεταξύ του προνομιούχου σκύλου του Ρώσου Προέδρου, που τον συνοδεύει στο Κρεμλίνο, όταν δέχεται τους αντιπάλους του, για να τους εκφοβισει.

Απέραντη είναι η θλίψη και η οργή που αισθανόμαστε, όταν θύματα διαταραγμενων, πολεμοχαρων ηγετών είναι αθώα παιδιά και ζώα, που δεν έχουν κάνει καμία αμαρτία.

Πληρώνουν την σκληρότητα των επιλογών αυτού του κόσμου.

Θέλουμε να κλείσουμε τα μάτια και οταν τα ανοίξουμε, να υπάρχει μόνο Ειρήνη.

Κουράγιο στους ακτιβιστες διασωστες, που ακόμα και αυτές τις δύσκολες στιγμές δεν αφήνουν τα ζώα αβοήθητα! Μένουν μέχρι το τέλος για την προστασία των καταφυγίων , προσπαθούν να βρουν τροφές, τρέχουν να βοηθήσουν τα τρομαγμένα και τραυματισμένα ζώα που έμειναν πίσω στους οικισμούς…
Οι σκέψεις μας μαζί σας!!!

Αν θέλετε να βοηθήσετε τους εθελοντές στην Ουκρανία από εδώ μπορείτε ΜΟΝΟ μέσω PayPal ή Webmoney. Γράφουμε και τα στοιχεία και τις ονομασίες των καταφυγίων στα ρωσικα για να μπορείτε να το ελέγξετε. Αυτά δίνουν και στις τελευταίες εκκλήσεις άρα λειτουργούν. Μέσω λογ/μων δεν γίνεται επειδή είναι άγνωστο πότε θα φτάσει και δεν έχουν χρόνο για χασιμο.

Πολύ δύσκολη η κατάσταση στα καταφύγια της Ουκρανίας… Τα περισσότερα έχουν πάνω από 200-300 ζώα και έχουν μείνει με ελάχιστους εθελοντές… Έχουν εξαντλήσει τα αποθέματα τροφών λόγο χειμώνα και προσπαθούν με κάθε τρόπο τώρα να προμηθευτούν κάποια ποσότητα για να αντέξουν.

Άγνωστο το τι θα γίνει αύριο και πόσο θα συνεχίσει ο πόλεμος. Η προμήθεια τροφών έχει κοπεί σε κάποιες περιοχές, ψάχνουν από άλλες η αγοράζουν κοτόπουλα, ρύζι, μακαρόνια, ψωμι… Δεν τους δίνουν με πίστωση λόγω της κατάστασης στην χώρα.

Πολλά καταφύγια έχουν μείνει χωρίς ρεύμα και το κυριότερο χωρίς νερό.. Τα ζώα τσακώνονται λόγω εκρήξεων, τραυματίζονται… Υπάρχουν ήδη καταφύγια που έχουν εκκενωθεί ή καταστραφεί… Η εκκένωση πολύ δύσκολη επειδή δεν υπάρχουν άτομα να συνοδέψουν τα ζώα…

Πολλά ιδιόκτητα ζώα έχουν μείνει πίσω στους οικισμούς… Χαμένα, παρατημένα και τρομαγμένα…. Οι εθελοντές παρακαλάνε να μην τα αφήνουν δεμένα τουλάχιστον… Να έχουν μια ελπίδα …. Σκυλιά, γατιά, άλογα, πρόβατα, κουνέλια… Γίνεται τεράστια προσπάθεια να σωθούν όσο το δυνατόν περισσότερες αθώες ζωές…

Δυστυχώς εμείς από εδώ μπορούμε να βοηθήσουμε μόνο μέσω PayPal. Θα αφήσουμε τα στοιχεία των καταφυγίων που παρακολουθώ τις τελευταίες μέρες και χρειάζονται βοήθεια.

Καταφύγιο “Βοήθησε τον φίλο σου” ( fb Луганский приют “Помоги другу!”) Λουγκανσκ με 250 ζώα
PayPal anadarling@mail.ru

Καταφύγιο “Πιφ” ( fb Приют для бездомных животных “Пиф”) , Ντονετσκ με 800 ζώα
PayPal
vv_olga@mail.ru

Οικογενειακό καταφύγιο “Γατοσπιτο” (fb “Кошкин дом на линии фронта”) Λουγκανσκ με πάνω από 100 γάτες
PayPal
profi-sale.yandex.ru

Οικογενειακό καταφύγιο “Αντοσκα” ( fb приют “Антошка”) Χαρκοβ με 66 γάτες
PayPal
vido1603@gmail.com

Καταφύγιο “Γκοστομελ” (fb “Гостомельский приют для животных”) Κίεβο με 700 ζώα
IBAN Privatbank UA253052990000026001030121809
5169330522455960
Αναμένω PayPal

Η αγάπη για τα ζώα πρέπει να μένει εκτός πολιτικών απόψεων. Οι εθελοντές δεν μάχονται για κάποια πλευρά αλλά για τα ζώα. Μένουν μέχρι τέλος σε αυτό επειδή έχουν ευθύνη μπροστά στις ζωές που έχουν σώσει. Υποκλίνομαστε στον τεράστιο αγωνα που δίνουν αυτές τις στιγμές 🙏

©️ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΖΩΩΝ Δείτε λιγότερα

Please follow and like us:
error3
fb-share-icon20
Tweet 20
fb-share-icon20

Βοηθήστε μας για να συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε το etetrapodotypia.gr και για να προβούμε σε όσες νομικές ενέργειες απαιτούνται για την αλλαγή του νόμου σε κακούργημα και την διεκπεραίωση των project μας.

Μην ξεχάσετε να διαβάσετε

Κακοποίηση ζώων και ακτιβισμός - Η αδέσμευτη φωνή των τετράποδων
Κακοποίηση ζώων και ακτιβισμός - Η αδέσμευτη φωνή των τετράποδων
Κακοποίηση ζώων και ακτιβισμός - Η αδέσμευτη φωνή των τετράποδων
error

Η κακοποιηση ζωου δεν ειναι πλημμελημα. Ειναι κακουργημα! Παρακαλουμε υπογραψτε το ψηφισμα και διαδωστε το μηνυμα! Αnimal abuse is not a misdemeanor. It is a felony! Please sign the petition and spread the message!