19 Απριλίου, 2024

Συγκινητική η ευαισθητοποίηση και η αλληλεγγύη των περισσότερων συνανθρώπων μας… Ειλικρινής ο θρήνος τους για τα ζώα που χάθηκαν στις φωτιές

Κακοποίηση ζώων και ακτιβισμός - Η αδέσμευτη φωνή των τετράποδων
Η ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΖΩΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ
Ανάγνωση σε: < 1 λεπτό
131 Views

Οι άνθρωποι που πραγματικά αγαπούν τα ζώα, θα σπάσουν μπλόκα, θα βουτήξουν μέσα στη φωτιά, θα τα κουβαλήσουν στα χέρια και στις πλάτες τους, θα βρουν τρόπο να τα σώσουν η έστω θα κάνουν οτιδήποτε περνάει από το χέρι τους…

Είναι αυτοί που δεν θα έθεταν ποτέ σε κίνδυνο τα ζώα τους και που κάνουν ο,τι μπορούν για να τους προσφέρουν μια ποιοτική κι ευτυχισμένη ζωή.

Τα ζώα όμως που ζουν σε ταράτσες, σε κλειστές αυλές, αλυσοδεμένα, παστουρωμένα, εγκλωβισμένα με οποιονδήποτε τρόπο, δεν έχουν καμμία ελπίδα να σωθούν.

Αυτοί που υιοθετούν τις παραπάνω πρακτικές δεν θα διακινδυνεύσουν ποτέ για να τα σώσουν.

Τα έχουν καταδικάσει είτε να υπομένουν μια φρικτή και αβάσταχτη ζωή, είτε να εχουν έναν μαρτυρικό θάνατο.

Επομένως, όπου διαπιστώνουμε μια τέτοια περίπτωση, οφείλουμε να κάνουμε καταγγελία.

Οι πρακτικές αυτές αποτελούν παθητική κακοποίηση και υπάρχει ο νομος που έχει μετατραπεί σε κακουργημα, που θα πρέπει να επιβληθεί και να εφαρμοστεί, για να προστατευθουν τα ζώα.

Ο οίκτος μας δεν προσφέρει τίποτα πρακτικά και τα ζώα δυστυχώς δεν μπορούν να σωθούν μόνα τους.

Περνάμε λοιπόν στην πράξη, κάνουμε τα δέοντα και σώζουμε μια ζωή πριν να είναι αργά.

Μην προσπερνάτε!!!

©ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΖΩΩΝ

Please follow and like us:
error2
fb-share-icon20
Tweet 20
fb-share-icon20

Βοηθήστε μας για να συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε το etetrapodotypia.gr και για να προβούμε σε όσες νομικές ενέργειες απαιτούνται για την αλλαγή του νόμου σε κακούργημα και την διεκπεραίωση των project μας.

Μην ξεχάσετε να διαβάσετε

error

Η κακοποιηση ζωου δεν ειναι πλημμελημα. Ειναι κακουργημα! Παρακαλουμε υπογραψτε το ψηφισμα και διαδωστε το μηνυμα! Αnimal abuse is not a misdemeanor. It is a felony! Please sign the petition and spread the message!