25 Απριλίου, 2024

Ταφοπλακα για καθε μορφης φιλοζωιας αποτελει το οργουελικο νομοσχεδιο που αφορα τα ζωα συντροφιας… Είναι αντισυνταγματικό, διάτρητο, ανήθικο, αντιφιλοζωικό, κατά της ευζωίας δεσποζομενων και αδεσποτων και πρέπει να αποσυρθεί αμεσα!

Κακοποίηση ζώων και ακτιβισμός - Η αδέσμευτη φωνή των τετράποδων
Η ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΖΩΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ
Ανάγνωση σε: 3 λεπτά
355 Views

Το σχέδιο ήταν οργανωμένο και προμελετημένο έτσι ώστε να μην υπάρξει αντίδραση, λόγω των μέτρων του “ιου”, απο τον περασμενο χρονο τετοια εποχη, αφου ειχε προηγηθει το 2018 η αποσυρση του Τσιρωνικου σχεδιου νομου.

Το επανεφεραν ως καινοτομο, με μπολικη ελιτιστικη χρυσοσκονη η κυβερνηση και οι κρατικες ΜΚΟ της Νεας Δικτατοριας.

Σιγουρα δεν θα καθήσουμε με σταυρωμένα τα χέρια, εαν τολμησουν να το ψηφισουν, νυχτα και Αυγουστο μηνα, μαζι με αλλα παρανομα και αντισυνταγματικα νομοσχεδια που καταπατουν την ελευθερια και τα δικαιωματα διποδων και τετραποδων πολιτων και παραπεμπουν σε στυγνη γενοκτονια.

Να σας υπενθυμισουμε οτι το παρακρατος των ΜΚΟ, μαζι με κυβερνητικα φερεφωνα των ΜΜΕ και σεριφηδες του διαδικτυου, μας στοχοποιησαν, γιατι αποκαλυψαμε για αλλη μια φορα την αληθεια, εναντια στα οργανωμενα συμφεροντα τους που δεν αφορουν την ευζωια των ζωων, αλλα μονο τις τσεπες τους.

Οπως μας κυνηγάνε, θα τους κυνηγήσουμε.

Θα πρέπει να κλείσουν όλα τα “κρεματόρια”των υποτιθέμενων φιλοζωικών οργανώσεων ΜΚΟ, που λειτουργούν χωρίς άδεια.

Να σταματήσει το χρυσοφορο pet trafficking των αδέσποτων ζωων.

Μην ξεχνάτε οτι στα περισσότερα κυνοκομεια τα σκυλιά είναι χωρίς ηλεκτρονική σήμανση (τσιπακι.) Οι επαγγελματιες “φιλοζωοι” επιδοτούνται από εταιρίες του εξωτερικού. Γιατι άραγε???

Η προσφυγή στα δικαστήρια είναι αναπόφευκτη. Το νομοσχέδιο είναι παράνομο, αντισυνταγματικο και ανηθικο και πρέπει να υπάρχουν συντονισμένες δράσεις και κινητοποιήσεις έτσι ώστε όλοι να καταλάβουν ότι αυτό το έκτρωμα οδηγεί σε αφανισμό οχι μονο τα αδεσποτα, αλλα και τα δεσποζομενα ζωα συντροφιας, καθως και τις ελληνικές φυλές και όχι μόνο…

Τα συμφέροντα είναι μεγάλα θα δούμε πολλους επαγγελματιες “φιλοζωους” να ξεφυτρώνουν, επιδοτούμενους από τον κρατικό κουρμπανα και από τα εργοστάσια κουταβιων, που υποστηρίζουν και δουλεύουν γι’ αυτά.

Κανενας μας δεν πρέπει να δεχθεί την αναγκαστική στείρωση του κατοικιδιου του με την επιβολη του κρατικου νομου χωρίς σοβαρο ιατρικό λόγο.

Οι αριθμοί θα πρέπει να μιλήσουν για εμάς, όταν εναμισυ εκατομμύριο κηδεμονες αρνηθούν να ακρωτηριασουν τα ζωα τους.

Εάν επιχειρησουν να περάσουν ως έχει αυτό το διάτρητο, άδικο, αντιεπιστημονικό, απαράδεκτο, παράνομο, ανελεύθερο, αντιφιλοζωικό, αντισυνταγματικό και φασιστικής ιδεοληψίας νομοσχέδιο, οι πολίτες της χώρας θα πρέπει να είναι ανυποχώρητα αποφασισμένοι και προετοιμασμένοι να προασπίσουν τα δικαιώματά τους, τα ζώα τους και το Σύνταγμα φτάνοντας μέχρι το συμβούλιο Επικρατείας και τα Διεθνή Δικαστήρια.

Θέλουμε να πιστεύουμε ως κινημα που εχει συμπλευσει με την Ο.Μ.Μ.Α, ότι οι συνταγματολόγοι, οι νομικοί αλλά και ο λαός θα πράξουν το λογικό και το προφανές και θα συσπειρωθούν προκειμένου να προασπίσουν τις ελευθερίες και το δίκαιο.

Φαύλοι νόμοι πρέπει να απορρίπτονται και ν’ αντικαθίστανται από δίκαιους.

Θα διαθέσουμε όλο τον χρόνο που θα χρειαστεί για να συνδράμουμε σε αυτό το σκοπό με κάθε μέσο.

Η αμοιβή για τη γνωμάτευση ανέρχεται στο ποσό των 1500 ευρώ.

Αυτό σημαίνει – 1 ευρώ ο καθένας από 1500 άτομα, ή 10 ευρώ από 150 άτομα, ή ότι μπορεί ο καθένας !

Μην ολιγωρήσετε – Σας το είπαμε εδω και παρα πολυ καιρο ότι θα σας αφήσουν χωρίς ζωα! Δεσποζομενα-αδεσποτα-φατσας και ρατσας! Τα αγαπαμε ολα το ιδιο και δεν κανουμε καμια απολυτως διακριση!!!

Ο τρόπος που μπορείτε να μας βοηθήσετε είναι ο εξής:
Καταθεση σε τραπεζικό λογαριασμό :

Τράπεζα: ALPHA BANK
Αριθμός λογαριασμού : 137002002015932
IBAN: GR5501401370137002002015932
SWIFT/BIC: CRBAGRAA
Όνομα δικαιούχου: ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΖΩΩΝ

Μεσω Paypal χρησιμοποιώντας και πατώντας στο κουμπί του παρακατω λινκ:

https://www.paypal.com/donate/?token=ofJbqeuwYQt34UbUow9nFJ1UW7-9aRMJySd1xvKjAGS1D9P5fVhtqa38353-lCDoXZa7FaEcaXJ0cE5-&fbclid=IwAR237Gjqm4S2ke2_mi2xURuSGaM5tvg-XHN0RPsSstreMcDsAd-PWJZWUYA

Για την αποστολή απόδειξης δωρεάς παρακαλούμε στείλτε μας τα στοιχεία της κατάθεσής σας στο email : stopanimalabusegreece@gmail.com

©ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΖΩΩΝ

Please follow and like us:
error2
fb-share-icon20
Tweet 20
fb-share-icon20

Βοηθήστε μας για να συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε το etetrapodotypia.gr και για να προβούμε σε όσες νομικές ενέργειες απαιτούνται για την αλλαγή του νόμου σε κακούργημα και την διεκπεραίωση των project μας.

Μην ξεχάσετε να διαβάσετε

error

Η κακοποιηση ζωου δεν ειναι πλημμελημα. Ειναι κακουργημα! Παρακαλουμε υπογραψτε το ψηφισμα και διαδωστε το μηνυμα! Αnimal abuse is not a misdemeanor. It is a felony! Please sign the petition and spread the message!