29 Μαρτίου, 2024
Κακοποίηση ζώων και ακτιβισμός - Η αδέσμευτη φωνή των τετράποδων
Η ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΖΩΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ
Ανάγνωση σε: < 1 λεπτό
611 Views

Όταν οι δήμοι δημιοι μαζί με τις ΜΚΟ που έχουν ιδρύσει κάνουν επανένταξη σε αδέσποτα ζωα και ειδικότερα σε ηλικιωμένα και ανάπηρα πλάσματα, για να μας δείξουν το μέγεθος της υποτειθεμενης ζωοφιλίας τους και για ψηφοθηρικους καθαρά λόγους, αυτό όχι μόνο είναι παράνομο, αλλά πρέπει να τους συλλάβουν για εγκληματικές ενέργειες στα πλαίσια του αυτοφώρου.

Φωναξτε τα κανάλια επιτόπου να τους ξεφτυλισετε και την αστυνομία που είναι υποχρεωμένη να εφαρμόσει το νόμο που δυστυχώς έχει μετατραπεί υποτίθεται σε κακουργημα για καθαρά συμφεροντολογικους λόγους εκμετάλλευσης των τετραποδων ψυχων, χωρις ουσιαστικα να εφαρμόζεται εκεί που πρέπει, οταν πρέπει.

Αυτό δεν λέγεται παθητική κακοποίηση? Η μόνο η παραμονή τους σε μπαλκόνια και πυλωτές, κυρίες και κύριοι της ελιτ???

Να χαίρεστε την άρρωστη και ψεύτικη φιλοζωια της επανατοποθετησης των αδέσποτων και των κουτσονομων ενός σάπιου, παράλυτου κράτους.

©ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΖΩΩΝ

Please follow and like us:
error2
fb-share-icon20
Tweet 20
fb-share-icon20

Βοηθήστε μας για να συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε το etetrapodotypia.gr και για να προβούμε σε όσες νομικές ενέργειες απαιτούνται για την αλλαγή του νόμου σε κακούργημα και την διεκπεραίωση των project μας.

Μην ξεχάσετε να διαβάσετε

error

Η κακοποιηση ζωου δεν ειναι πλημμελημα. Ειναι κακουργημα! Παρακαλουμε υπογραψτε το ψηφισμα και διαδωστε το μηνυμα! Αnimal abuse is not a misdemeanor. It is a felony! Please sign the petition and spread the message!