27 Απριλίου, 2024

Τα ζωάκια που ζουν δίπλα μας, σ΄αυτές τις ανώνυμες και αποκαρδιωτικές πόλεις, ας τολμησει να έρθει όποιος οργουελικος, αντισυνταγματικος και παρανομος νόμος και τάξη να μας επιβάλλει να μην τα φροντίζουμε !

Κακοποίηση ζώων και ακτιβισμός - Η αδέσμευτη φωνή των τετράποδων
Η ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΖΩΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ
Ανάγνωση σε: 2 λεπτά
355 Views

Θα θελαμε αυτή η φωτογραφία να δημοσιευτεί σε κάθε μέρος του κόσμου… Στα παλάτια της εξουσίας… Και επίσης στα εργαστήρια, όπου πραγματοποιούνται περιττές δοκιμές στα ζώα.

Ας την δουν όλοι… Μικροί και μεγάλοι, νέοι και ηλικιωμένοι, λευκοί και έγχρωμοι, άντρες και γυναίκες.

Αφήστε αυτή την εικόνα να ξεκλειδώσει την πόρτα της συνείδησης σας, της ψυχής σας, έτσι ώστε να μπορέσουμε να καταστήσουμε σαφές ότι τα ζώα έχουν καρδιά και αισθήματα.

Την αφιερωνουμε στους κρατικους γενοκτονους και τα ναζιστικα τσιρακια του παρακρατους, που φαίρονται στα ζώα με τρόπο βάναυσο, με τρόπο που αναδεικνύουν την δική τους ανωτερότητα απέναντι στα πλάσματα αυτά που δίνουν μόνο αγάπη και αφοσίωση.

Σε όσες εγκληματικες προσωπικοτητες στηρίζουν ένα οργουελικο, εχθροζωικο νομοσχέδιο, αντισυνταγματικο, παρανομο, αντιφιλοζωικο, μόνο και μόνο για να εξαφανίσουν τα λατρεμενα αυτα πλασματα απο προσωπου Ελλαδας.

Η φύση όμως εκδικείται…

Το σύμπαν καταρρέει και ο άνθρωπος θα μείνει το χειρότερο είδος ζώου στην γη…

Ποτέ δεν θα καταλάβουμε το κακό που κάνουμε…

Ρίξτε μια ματιά στα μάτια αυτά και αν έχει μείνει ίχνος ανθρωπιάς, δεν θα προκαλέσετε ξανά αυτά τα δάκρυα.

Ποιος μπορεί να ζήσει χωρίς ζώα, χωρίς ουρανό, χωρίς ελεύθερα κομμάτια γης?

Οι κοινωνίες της αγοράς είναι για τους λίγους που έχουν φτιάξει έναν παράδεισο – με τα κέρδη τους εις βάρος μας – γύρω από την ζωούλα τους.

Εμείς οι άλλοι θέλουμε τα δρομάκια μας γεμάτα από ζώα, ανθρωπους και πράσινο και ελεύθερο ουρανό και να κυματίζει ελεύθερα η θάλασσα στις ακτές μας!!!

ΚΑΤΩ ΤΑ ΞΕΡΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΖΩΑ ΥΠΟΑΝΑΠΤΥΚΤΟΙ!!!

Την παραπανω φραση δεν δικαιούνται να την λένε οι υποκριτές κρατικοι ζωοκτονοι, που τα εκτελούν σύμφωνα με τις ντιρεκτιβες της Ε.Ε.

Αν δεν είστε ικανοί να στηρίξετε τα ζώα, δεν είστε ικανοί να στηρίξετε ούτε εμάς τους αγνους φιλοζωους… Πως λοιπόν θέλετε ψήφο εμπιστοσύνης??? Που είναι το ενδιαφέρον σας??? Ποιο είναι το πλάνο σας, εκτός από τις πατέντες – project από την γενοκτονο Ε. Ε. με μεγάλο δάσκαλο τις ΗΠΑ???…

Ο ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥ ΠΡΟΣ ΣΤΑ ΖΩΑ! ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟ-ΖΩΑ-ΦΙΛΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΑ ΤΑΡΤΑΡΑ!!!

©ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΖΩΩΝ

Please follow and like us:
error2
fb-share-icon20
Tweet 20
fb-share-icon20

Βοηθήστε μας για να συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε το etetrapodotypia.gr και για να προβούμε σε όσες νομικές ενέργειες απαιτούνται για την αλλαγή του νόμου σε κακούργημα και την διεκπεραίωση των project μας.

Μην ξεχάσετε να διαβάσετε

error

Η κακοποιηση ζωου δεν ειναι πλημμελημα. Ειναι κακουργημα! Παρακαλουμε υπογραψτε το ψηφισμα και διαδωστε το μηνυμα! Αnimal abuse is not a misdemeanor. It is a felony! Please sign the petition and spread the message!