26 Απριλίου, 2024

Τι εχουν κανει οι ΔΗΜ(Ι)ΟΙ πανελλαδικα για τα δύστυχα ζωάκια και οι “εκλεκτοί” δήμαρχοι-τσιρακια τους, που ζητάνε την ψήφο μας?

Κακοποίηση ζώων και ακτιβισμός - Η αδέσμευτη φωνή των τετράποδων
Η ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΖΩΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ
Ανάγνωση σε: 2 λεπτά
958 Views

Η φολα θα παει συννεφο σε οσους ριχνουν φολα…

Ολοι οι δημοι της Ελλαδας, εχουν καταντησει serial killers αδεσποτων και καμια φορα και δεσποζομενων ζωων απο φολα. Οτι και να θελεις να πεις, οσο και να βρισεις ειναι λιγο, οταν καποιοι ξεροσταλιαζουν για ενα ψηφο και καποιοι αλλοι γινονται εκτελεστες αυτης της της φρικης και μετα δηλωνουν αναρμοδιοι. Ειναι απλα αναρμοδιοι, η αχρηστοι και απανθρωποι και θελουν και ψηφο αυτοι τωρα δηλαδη?

Ποιος ηλιθιος θα παει να ψηφισει τα σκ@τα? Αυτοι πρεπει να ειναι οι υποψηφιοι? Να ανηκουν στο βοθρο?

Εαν τετοιοι πρεπει να ειναι, τοτε εχουμε αυτο που μας αξιζει… Και αν υπαρχει εστω και ενας ανθρωπος που θα τους δωσει ψηφο και ας μην ειναι φιλοζωος, γιατι δεν νομιζουμε οτι φιλοζωοι θα πανε να κανουν τετοιο πραγμα, τοτε ειναι ιδιος με αυτους, μεσα στον ιδιο βοθρο… Και ειτε μεσα εισαι, ειτε εξω, εισαι βρωμερος.

Συνηθως αυτο χρησιμοποιειται σαν προεκλογικο τρυκ για να παρουν ψηφους απο οσους δεν συμπαθουν τα ζωα και δυστυχως αυτοι ειναι πολλοι, τους οποιους και προσπαθουν να τους ικανοποιησουν ριχνοντας φολες.

ΦΟΛΑ ΣΤΟΝ Κ@ΛΟ ΟΛΩΝ ΤΟΥΣ, ΜΗΔΕΝΟΣ ΕΞΑΙΡΟΥΜΕΝΟΥ… ΚΑΙ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ… ΚΑΜΙΑ ΠΑΙΔΕΙΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΔΕΝ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΤΕΤΟΙΟ ΠΡΑΓΜΑ.

ΦΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΕΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟΜΟΝΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΤΟΥΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΤΙ ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΔΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑ ΠΟΥ ΖΕΙ ΣΕ ΑΥΤΗ.

ΑΦΑΝΗΣΤΕ ΤΑ ΑΠΟΛΟΙΦΑΔΙΑ ΟΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ. ΤΟΥΣ ΑΞΙΖΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ. ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΑ ΜΗΔΕΝΙΚΑ… ΟΠΟΤΕ ΕΙΤΕ ΥΠΑΡΧΟΥΝ, ΕΙΤΕ ΟΧΙ, ΕΙΝΑΙ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΙ.-

https://www.facebook.com/panhellenicmovementforanimals/photos/a.263973073629541/2734377013255789/?type=3&theater&notif_t=page_post_reaction&notif_id=1558815730963290

ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΦΟΛΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΕΩΝ

©ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΑ-ΚΙΝΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΦΟΛΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΕΩΝ



Please follow and like us:
error2
fb-share-icon20
Tweet 20
fb-share-icon20

Βοηθήστε μας για να συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε το etetrapodotypia.gr και για να προβούμε σε όσες νομικές ενέργειες απαιτούνται για την αλλαγή του νόμου σε κακούργημα και την διεκπεραίωση των project μας.

Μην ξεχάσετε να διαβάσετε

error

Η κακοποιηση ζωου δεν ειναι πλημμελημα. Ειναι κακουργημα! Παρακαλουμε υπογραψτε το ψηφισμα και διαδωστε το μηνυμα! Αnimal abuse is not a misdemeanor. It is a felony! Please sign the petition and spread the message!